Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 1 Ogos 2016

Kandungan di usia 33 minggu !

 

Dah masuk minggu ke 33.. Minggu 40 bakal menjelang. Apakah persediaan aku ? Fuh… mencabar aku rasa ni.. Sebelum ni agak mudah sebab ‘ada bantuan’ dari orang tua aku andai aku ada job di luar.. Tapi ayah aku pon dah tak larat dah nak tolong.. Terpaksa fikir alternatif lain.

image

Isnin.. ada dua check up. Pagi di swasta dan petang di klinik kerajaan. Membazir ? Rasanya tak kot.. dengan klinik swasta , aku leh dapat detail punya pemeriksaan. Klinik kerajaan , kali terakhir.. agak mengecewakan jer.. Tapi tak salahkan diorang pon.. diorang banyak kerja.. Positif aku kan ? Heee..

Moga dipermudakan segala urusan..

2 komen :

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Lagi beberapa minggu sahaja lagi...alhamdulillah..moga semuanya dipermudahkan Allah..amin...andai berkemampuan ada baiknya buat pemeriksaan juga di swasta selain kerajaankan abg ben..

anis abdullah berkata... [Reply to comment]

Anytime dah tu...semoga dipermudahkan isteri untuk bersalin.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI