Kenapa aku memilih..

 

Pada awalnya , aku memang nak guna header ala komik untuk blog aku.. bila kehadiran ‘ no 3 ‘ dalam hidup aku. Aku dah pon mintak Syed Alwi lukiskan satu header yang cun ! Idea aku kasi. Dia lukis. Memang lukisan dia , tip top ! Bayar yer.. Bukan free !

image

Tapi disebabkan aku sering dapat job yang berkonsepkan ‘lifestyle’ , aku rasakan header ni macam tak kena.. Header ni lebih pada ‘ parenting’.. kan ? Hurmm..

Maka aku mintak rakan blogger , Mimin Adam untuk buatkan satu header. Aku bukan tak leh buat header sendiri tapi saja nak kasi job pada kawan kawan.. Rezeki kongsi kongsi la kan ? Kalau semua nak ‘jimat’ , letih gak .. Sedekah la skit skit ..

Lagi pun , aku nak kurangkan cerita pasal anak anak aku yang semakin membesar. Cerita pasal baby baru lak.. Abang dan kakaknya , aku nak privasi skit.. maklumlah , dah besar dan pasni nak ke sekolah dah.. ‘Kesian’ diorang nanti..

Melainkan blog aku ni memang buat ala ala komik , maka header komik memang sesuai. Tapi blog aku dari dulu bukan gitu.. kan ? Segalanya cerita pasal aku.. Maka , biar je la muka aku..

Kenapa letak muka aku besar besar ??? Sebabnya satu jer.. Aku tampilkan kejujuran dalam bercerita.. Aku boleh je buat cam Amran Fan punya konsep.. tapi aku rasa tak kena ngan jiwa aku..

Ok?

8 ulasan:

  1. suka juga dengan header yang sebelum ni..hehehe

    www.ceritaejoy.com

    BalasPadam
  2. ok gak yg baru.. cuma yang kartun tu comel jew..

    BalasPadam
  3. nampak maskulin bro.
    rasanya mmg ssuai kot header ni.

    BalasPadam
  4. Alaaaa.... Hehe.. Apa2 pun tq adebam ben sbb pakai ala2 katun tu kejap.. Huhu.

    BalasPadam
  5. rasanye header ni lg sesuai..tp header katun tu mmg comel..hihi..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI