Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 4 Ogos 2016

“My daddy !” dan “ No. My daddy ! “

 

image

Pakat bergaduh ! Masing masing cakap omputeh ! Mana belajar pon tak tau laaaa… banyak tengok kartun kot ? Adehh.. Sorang peluk aku.. kata gitu.. “ My daddy ! “. Pastu si adik pon buat gak.. “ Noo.. my daddy ! “ jugak laa duaa..

Bila daddy dukung adik.. si abang meraung masuk bilik ! Arghhh.. kena g pujuk pulakkk.. Si adik tak nak turun dari dukungan. Meraung lagi kuat ! Huk alohhh.. Dah tu camana ??

Masing masing berebut daddynya yang macho ini.. Huhuhu.. Kekadang , masa sedang memandu pun leh jadi isu ! Terus dipeluk mereka dari belakang. Nampak sangat tengah boring dalam kereta ! Hahahaha.. Tiada tab lagi yer , dalam kereta !

Ini baru dua.. apa cerita bila hadirnya baby nanti ? Semua mintak dukung , pengsan daddy !

6 komen :

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

dukung baby je .. hehehe yang abglong and kak ngah duduk jaga ibuu

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

bertabahlah... jadi rebutan anak pulak ye...

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

ah sudah...
xkan masing-masing dah start jeles..
hilang ler bisep pasni :p

Yatie Owner berkata... [Reply to comment]

hahaha. comel. anak-anak makin membesar :)

Aryn Fadzlee berkata... [Reply to comment]

Anak2 memang mcm tu.. Tapi moment nilah yang akan diingat :)

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Daddy berbagi kasih ni...hihihi..walhal first daddy ibu punya..
*ibu menjeling dipenjuru katil*

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI