“My daddy !” dan “ No. My daddy ! “

 

image

Pakat bergaduh ! Masing masing cakap omputeh ! Mana belajar pon tak tau laaaa… banyak tengok kartun kot ? Adehh.. Sorang peluk aku.. kata gitu.. “ My daddy ! “. Pastu si adik pon buat gak.. “ Noo.. my daddy ! “ jugak laa duaa..

Bila daddy dukung adik.. si abang meraung masuk bilik ! Arghhh.. kena g pujuk pulakkk.. Si adik tak nak turun dari dukungan. Meraung lagi kuat ! Huk alohhh.. Dah tu camana ??

Masing masing berebut daddynya yang macho ini.. Huhuhu.. Kekadang , masa sedang memandu pun leh jadi isu ! Terus dipeluk mereka dari belakang. Nampak sangat tengah boring dalam kereta ! Hahahaha.. Tiada tab lagi yer , dalam kereta !

Ini baru dua.. apa cerita bila hadirnya baby nanti ? Semua mintak dukung , pengsan daddy !

6 ulasan:

  1. dukung baby je .. hehehe yang abglong and kak ngah duduk jaga ibuu

    BalasPadam
  2. bertabahlah... jadi rebutan anak pulak ye...

    BalasPadam
  3. ah sudah...
    xkan masing-masing dah start jeles..
    hilang ler bisep pasni :p

    BalasPadam
  4. hahaha. comel. anak-anak makin membesar :)

    BalasPadam
  5. Anak2 memang mcm tu.. Tapi moment nilah yang akan diingat :)

    BalasPadam
  6. Daddy berbagi kasih ni...hihihi..walhal first daddy ibu punya..
    *ibu menjeling dipenjuru katil*

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009