Pokemon Go di Android ???

 

Waduhh.. bikin panas ni !! Akhirnya Pokemon Go berada di Google Play Store dan bakal meningkatkan lagi jumlah download yang mana sekarang ni pon dah lebih 50 juta download !!! Panas , panas !!

image

Jom tengok.. apa yang bestnya ! Aku download.. Hehehe.. Coverline konon ! Walhal, dulu memang aku giler tengok Pokemon ! Hahahaah.. Tapi serius , aku nak tengok dulu camana.. Risau woo !

image image 

Fuh.. T&C diaaa.. baca betul betul ! Jangan main accept jer dulu.. Pastu dia akan access semua kita punya ‘hakmilik’ ! Haa.. Jeng jeng jeng..

image

Setting dulu…

image

Ah…giler laa ! Hahahaha.. Pilih warna kita nak ! Nasib baik muka tak leh diubah ! Kalau letak muka aku , kacak lagi kot ! Hahahaha.. Gurau jer ! Tak payah nak keji aihhh..

Settle ! Jom main.. Opss , ada amaran !

image

Ahaaaa… Nak kena saman , sila la masuk rumah orang ! Hahahaha.. Adehh.. Ada isu dah yer ! Haaa.. Kes saman sebab letak Pokemon dalam kawasan kediaman dia !

image

Hehehehe.. Kat luar negara tu , dah terasa kesan negatif dari game ni ! Hehehehe.. Kita , baru nak mula.. kan kan ?

Ok.. jom tengok camana nak main ! Tadaa.. ada dua Pokemon dekat ngan aku !

image

image

Yeeayyy ! Tangkap dah ! Ehh , over pulak aku.. Hahahaha..

image

Hurmm..

image

Ok.. dah test.. Apakah kesimpulan ??? Best ke ? Tak best ? Nasihat , sebelum nak download.. pikir masak masak ! Takut ketagihan.. Kalau sekadar main di waktu lapang , ok la kan ? Masalahnya , ada ke waktu lapang ? Hahahahaha…

image

1 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009