Rupa-rupanya aku perlukannya !

 

Aku seperti tak cukup oksigen ! Doktor pernah tanya aku , apakah aku punya masalah pernafasan ? Ada astma ke ? Aku takda masalah tu !

Dua tiga hari ni, aku rasa semput ! Nak kata selsema , takda la pulak.. Tapi… hurmm… cam pelik lak ! Dan tadi , aku cuba bernafas dengan sebelah lubang hidung..Tak da laluan udara untuk masuk ! Ah , sudahhhhh ! Terus aku teringat ayah aku.. Patutlah dia dulu senantiasa bawak nasal spray dia ! Apakah aku juga dah mewarisi penyakitnya tu ??

image

Nampak gaya , hari ni aku perlu ke farmasi beli nasal spray. Jika masalah aku masih berterusan.. Kena serah diri ke doktor jeer la.. sebelum aku tak cukup nafas !

Hurmm… Tua dah aku.

3 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.