Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 2 Ogos 2016

Santai dengan anak-anak di Taman Rama-Rama , Kuala Lumpur.

 

Best ! Taman Rama-Rama adalah salah satu tempat aku suka pergi dari dulu lagi. Entah kenapa , rama rama ni memberi aku inspirasi mengenai kehidupan. Nak masuk pon tak la mahal sangat. Dewasa baru RM11. Budak budak, RM6 jer.. Ok la kan ? Qhaliff dan Zahra , memang suka sangat tadi..

Terletak di Tasik Perdana , Taman Rama-Rama ni memang mudah pergi pon. Parking percuma. Dan pastinya , kaki kamera nak test kamera , ni la tempat dia ! Huhuhuh..

Nasib baik laaa bawak budak budak. Kalau tak , fuh !! Memang layaan nak bergambar kat sini ..

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Abis pusing ! Kalau tak kerana mak dia yang dah penat , rasanya diorang nak pusing lagi dalam tu.. Huhuhuh.. Sian. Kena paksa keluar juga.. Nanti gi Taman Burung lak.

5 komen :

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

lama dah tak pergi sini..zaman sekolah yela pergi..hahaa..tunggu anak besar baru pergi

Jamil Hashim berkata... [Reply to comment]

cantik

gulew kapas berkata... [Reply to comment]

rasanya zaman skolah dulu pernah pergi taman rama - rama kot. tapi, tak dapat tengok secara dekat. hehehe. tapi memang cantik lah gambar ni semua. yang ulat tu, tak dan tengok dan skrol laju2. sebab geli. haha.

Pokok Manggis Depan Rumah berkata... [Reply to comment]

Cantik taman rama-rama. Nak pergi juga bawa anak-anak berjalan sana.

Azura Mendezz berkata... [Reply to comment]

Kat area ofiz saya jek ni..tp xpernah masuk pon..hihihi!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI