Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 17 Ogos 2016

Zahra cemburu pada adiknya ?

 

Buat masa ni , aku seolah olah ada anak kembar ! Apa saja si abang buat , si adik akan ikut. Meniru sangat sangat ! Copy cat. Hurmm.. Apakah si abang dah jadi idola pada adik perempuannya atau dia sedang memikat abangnya untuk sayangkan dia memandangkan dia bakal ada pesaing nanti ? Adik lelakinya yang bernama.. Mohammad dot dot Iman juga ?

image

Dan perangai Zahra pulak sangat pelik la sekarang ni ! Aku tak leh nak kawal langsung. Kalau dia nak sesuatu tu , dia punya menangis.. Hurm… abang dia pon tak pernah buat perangai gini ! Orang kata jangan layan.. Lagi tak dilayan , lagi kuat teriakkannya sehingga abis bengkak mata dia ! Huhhhh..

Risau jugak aku nanti.. Dah la dia ni anak dara ! Kang dah besar.. dibawa perangai gini , masak aku ! Dia tak nak mainan mahal atau sebagainya.. Dia nak aku dukung dia.. senantiasa ! Fuhh.. Penat wehhh.. penat ! Lenguh tangan.. Bukan sado cam 30an dulu haa.. dah masuk 4 series dah ni walaupun rupa masih nampak 20an gituu.. kan ?

Nanti daddy gi gym balik eh…. Nak kena dukung 3 orang anak sekali.. dan berharap ibu tak mintak di dukung juga..

8 komen :

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

budak2 mesti ada perasaan camtu juga

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

haha. ibu. minta dukung jugak ok!

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

alaaaa dukung ibu belah malam jelah ben hahahhaha *larikkkkkkkkkk

ZULHILMI TEMPOYAK berkata... [Reply to comment]

fuhhh.. amek pengalaman sat. baru kutahu.. hhehee

Wanie Masduki berkata... [Reply to comment]

anak no.2 selalunya mmg manja sikit..hehe..wah, tahun ni mmg ramai baby boy lah..sama lah kita baby boy

shazillahsani.com berkata... [Reply to comment]

wahhh..sampai macam itu sekali.

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Aura semakin hampirlah abg ben... :)

Azlinda Azman berkata... [Reply to comment]

Saya rasa anak no 2 mcm ni kot. Dzal pun sama...lagi tak di layan, lagi melalak sampai muntah. Hrm...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI