Aku kecik hati dengan Zahra.Anak perempuan gini eh ?

 

Bila sepupu dia ada , Arissa.. aku tak dipandang lagi ! Aku nak dukung Aariz pun dia tak kisah dah.. Dia buat dek sama aku ! Huhuh.. Tiba-tiba aku dambakan kasih sayang dia ! Hahahaha.. Ayat poyo tul..

image

image

Manyak cedey guaaa ! Apa mau buat.. anak tamo ingat apak dia bila ada ada kawan ! Baru 2 tahun kot.. Sampai nak ikut laa sepupu dia ke sana sini ! Apakah memang anak perempuan gini eh ?

Nasib baik anak lelaki ada.. dia cuba menghiburkan hati daddy dia yang lara ini.. Huwaaaaa !

image

Bersedia dari sekarang.. Yang penting , nilai kasih sayang dan ilmu kita beri pada anak anak supaya mereka tidak lupakan orang tua mereka , di kala mereka berjaya kelak !

9 ulasan:

  1. Ank perempuan lady wlpun ade kwn die xkn lari jauh2 dr ibunye.. At least nmpk pd pndgnnye wlpun hujung2.. Hihi

    BalasPadam
  2. dahh tu daddy duk layang baby aariz jer ekpon gak

    BalasPadam
  3. Wah, nama Aariz. Wawa dah readykan nama ni bila ada anak nanti. aariz yang dihormati.😊

    BalasPadam
  4. bertabahlah hehehe...nnt dia akan cari jgk ayahnya...hehehee trust me

    BalasPadam
  5. Anak lelaki saya pun..kalau dah jumpa mana-mana 'kakak' yang dia suka...umi tak mandang dah..hahaha.

    BalasPadam
  6. saje je tu zahra revenge kat daddy dia...yg pastinya daddy tetap no.1 dalam hati zahra

    BalasPadam
  7. cousin is our 1st bestfriend...dy tgh berkawan2 tu, daddy xremaja la ikut2.hehehe =P

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009