Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 17 September 2016

Aku kecik hati dengan Zahra.Anak perempuan gini eh ?

 

Bila sepupu dia ada , Arissa.. aku tak dipandang lagi ! Aku nak dukung Aariz pun dia tak kisah dah.. Dia buat dek sama aku ! Huhuh.. Tiba-tiba aku dambakan kasih sayang dia ! Hahahaha.. Ayat poyo tul..

image

image

Manyak cedey guaaa ! Apa mau buat.. anak tamo ingat apak dia bila ada ada kawan ! Baru 2 tahun kot.. Sampai nak ikut laa sepupu dia ke sana sini ! Apakah memang anak perempuan gini eh ?

Nasib baik anak lelaki ada.. dia cuba menghiburkan hati daddy dia yang lara ini.. Huwaaaaa !

image

Bersedia dari sekarang.. Yang penting , nilai kasih sayang dan ilmu kita beri pada anak anak supaya mereka tidak lupakan orang tua mereka , di kala mereka berjaya kelak !

9 komen :

ubai ismail berkata... [Reply to comment]

comel qhaliff. haha

LadyBird berkata... [Reply to comment]

Ank perempuan lady wlpun ade kwn die xkn lari jauh2 dr ibunye.. At least nmpk pd pndgnnye wlpun hujung2.. Hihi

Mas berkata... [Reply to comment]

mmg kot.hoho.Bertabahlah

muhammad nizam berkata... [Reply to comment]

dahh tu daddy duk layang baby aariz jer ekpon gak

Puan Wawa berkata... [Reply to comment]

Wah, nama Aariz. Wawa dah readykan nama ni bila ada anak nanti. aariz yang dihormati.😊

Anisa Anuar berkata... [Reply to comment]

bertabahlah hehehe...nnt dia akan cari jgk ayahnya...hehehee trust me

Min Aina Ila Aina berkata... [Reply to comment]

Anak lelaki saya pun..kalau dah jumpa mana-mana 'kakak' yang dia suka...umi tak mandang dah..hahaha.

antalya berkata... [Reply to comment]

saje je tu zahra revenge kat daddy dia...yg pastinya daddy tetap no.1 dalam hati zahra

Eca Dwinky Asha berkata... [Reply to comment]

cousin is our 1st bestfriend...dy tgh berkawan2 tu, daddy xremaja la ikut2.hehehe =P

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI