Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 10 September 2016

Episod kedua ZAHRA bersambung..

 

Episod pertama  selepas kehadiran adiknya , baca dah ? Kalau belum , gi la baca.. Hehehe.. Malas la tu nak cari.. Meh aku kasi link. Korang cuma perlu klik dan baca. Kalau rajin komen. Share ? Tak yah la.. bukan ada info menarik. Sekadar entri santai anak beranak jer.. kan kan ? Baca Dan episod ZAHRA bermula

Kali ni apa lak masalah Zahra ? Hurmm.. Takda masalah. Dia budak baik. Cuma dia kena macam abang dia ari tu ! Geli gata ? Tapi aku rasa macam bukan..  Aku syak cadar ! Berhari tak balik rumah.. pastu terlupa tukar cadar. Gatal laa ! Biasanya wife yang tukar.. huhuh.. ni dia tidur kat bilik bawah. Aku ngan budak budak je tidur kat bilik atas ..

image

Hurmm.. Terkejut aku masa bangun tidur tu tapi nasib baik la ubat Qhaliff ari tu , masih ada.. Boleh la guna pada Zahra.. Dan nampak surut sikit merah dia ..

image

image

image

Hurmm.. pasni kena tukar terus cadar ! Pastu basuh.. dan bermula episod suri rumah part 3.. Huhuhuh…

7 komen :

Puan Wawa berkata... [Reply to comment]

bagusnya laa daddy..")

kulit sensitif zahra.

yong norliza berkata... [Reply to comment]

alalaa

get well soon zahra syg
jgn buli adik naaa
or jgn buli dediii

Shiqeen Sattar berkata... [Reply to comment]

Teruk betul hama kat tilam. Better bersihkan tilam tu...

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

semoga cepat sembuh zahra...

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Alahai siannya zahra, sensitif betul kulit dia

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Kak ngah zahra alergi ya..

..in the swim.. berkata... [Reply to comment]

Zahra ni dia stress kot bila dapat adik dia sense yang kasih sayang kepada nye telah terbahagi. Semua orang beri perhatian kepada baby baru. Stress boleh trigger flare-up kat skin mungkin.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI