Siap sudah bilik berpantang !

 

Alhamdulillah.. sedikit demi sedikit dan akhirnya , siap ! Hanya menunggu masa saja. Huhuh.. part aku yang aku agak ngeri sikit nanti ialah nak basuh dan tanam uri ! Leh pengsan aku part ni.. Hahahaha… Kena upah otai jer la jawabnya..

image

Ramai tanya mana nak beli troli ni. Wife aku kirim kat adik perempuan aku. Katanya kat Ikea Cheras ada jual . Ada banyak stok lagi haaa.. Sila cepat dapatkan.

Dan dalam troli tu ada macam macam seperti diapers pakai buang.. minyak urut , losyen.. dan banyak lagi la..

image

image

image

image

image

Info lebih lanjut mengenai produk produk yang aku bakal gunakan untuk si kecik tu nanti , boleh baca kat Persediaan menyambut bayi.. dan ada kawan mintak aku sediakan senarai khas untuk mereka yang bakal menyambut bayi..

Tadaaa…

image

Moga bermanfaat !

11 ulasan:

  1. bagusnya..smoga selamat semuanya..

    BalasPadam
  2. Dup dappp Dup dappp hitung hari
    Semoga semuanya dipermudahkan dan Selamat.
    Aamiin...

    BalasPadam
  3. cantiknya bilik berpantang..

    BalasPadam
  4. wah cantik tersusun barang smua yer...semoga selamat semuanya

    BalasPadam
  5. Cun. mmg bijak guna troli tu utk ltk brg2 baby. hiks.. Semoga semuanya dpermudahkan. Amin

    BalasPadam
  6. cantiknya bilik berpantang...troli tu mmg banyak kt ikea dan lg satu berbaloi beli sebab mudah nak capai apa sahaja utk si manja tersayang

    BalasPadam
  7. Bagusnya..persediaan rapi bantu ibu lebih tenang hadapi hari2 berpantang..semoga dipermudahkan semuanya

    BalasPadam
  8. ini dah kira lebih dari cukup ni ben.. hehe.. kami dulu guna bakul je sebab duduk kat bawah.. semoga semuanya dipermudahkan ye ben..

    BalasPadam
  9. semoga dipermudahkan urusan bersalin dan berpantang nanti. maybe boleh add botol spray berisi air untuk memudahkan urusan penyucian najis baby.

    BalasPadam
  10. alhammdulillah
    tahniah abg ben nk dpt cahayamata no 3..

    BalasPadam
  11. Suk tengok ni, nampak teratur & well planned

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009