Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 5 September 2016

Siap sudah bilik berpantang !

 

Alhamdulillah.. sedikit demi sedikit dan akhirnya , siap ! Hanya menunggu masa saja. Huhuh.. part aku yang aku agak ngeri sikit nanti ialah nak basuh dan tanam uri ! Leh pengsan aku part ni.. Hahahaha… Kena upah otai jer la jawabnya..

image

Ramai tanya mana nak beli troli ni. Wife aku kirim kat adik perempuan aku. Katanya kat Ikea Cheras ada jual . Ada banyak stok lagi haaa.. Sila cepat dapatkan.

Dan dalam troli tu ada macam macam seperti diapers pakai buang.. minyak urut , losyen.. dan banyak lagi la..

image

image

image

image

image

Info lebih lanjut mengenai produk produk yang aku bakal gunakan untuk si kecik tu nanti , boleh baca kat Persediaan menyambut bayi.. dan ada kawan mintak aku sediakan senarai khas untuk mereka yang bakal menyambut bayi..

Tadaaa…

image

Moga bermanfaat !

11 komen :

Lilis Selection berkata... [Reply to comment]

bagusnya..smoga selamat semuanya..

Nina Mirza berkata... [Reply to comment]

Dup dappp Dup dappp hitung hari
Semoga semuanya dipermudahkan dan Selamat.
Aamiin...

ameris berkata... [Reply to comment]

cantiknya bilik berpantang..

sumysya berkata... [Reply to comment]

wah cantik tersusun barang smua yer...semoga selamat semuanya

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

Cun. mmg bijak guna troli tu utk ltk brg2 baby. hiks.. Semoga semuanya dpermudahkan. Amin

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

cantiknya bilik berpantang...troli tu mmg banyak kt ikea dan lg satu berbaloi beli sebab mudah nak capai apa sahaja utk si manja tersayang

suhaila Johar berkata... [Reply to comment]

Bagusnya..persediaan rapi bantu ibu lebih tenang hadapi hari2 berpantang..semoga dipermudahkan semuanya

Rozita Abdul Rahman berkata... [Reply to comment]

ini dah kira lebih dari cukup ni ben.. hehe.. kami dulu guna bakul je sebab duduk kat bawah.. semoga semuanya dipermudahkan ye ben..

hello vitamin berkata... [Reply to comment]

semoga dipermudahkan urusan bersalin dan berpantang nanti. maybe boleh add botol spray berisi air untuk memudahkan urusan penyucian najis baby.

QasehnyaRania berkata... [Reply to comment]

alhammdulillah
tahniah abg ben nk dpt cahayamata no 3..

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Suk tengok ni, nampak teratur & well planned

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI