Tak larat kemas rumah ? Hubungi MaidEasy.My segera !

 

Buat je cam aku ni ha.. Bila aku tengok wife tak larat dan aku sendiri pon kepenatan.. memang nak mengemas satu rumah , memang malas dah ! Tapi takkan nak biar je rumah kotor dan berselerakkan mahupun berdebu kan ?

Maka.. guna je orang gaji harian ! Tak susah pon.. cuma kita kena la booking awal awal dulu.. Caranya , sila ke www.maideasy.my . Pastu ikut je arahan di sana..

Dan.. sampailah maid di rumah kita seperti yang dijanjikan. Menepati masa lak tu ! Haaa…

Rumah pon , dikemaskan tanpa banyak bicara !

image

Harga camana kira ? Ada pakej katanya.. Atau nak basic pon boleh.

image

Sebulan sekali dua , ok la kan ? Kita lak nak berehat di hujung minggu.. Kasi je orang lain buat kerja.. kan kan ?

Jangan lupa… hubungi segera untuk tempahan. Maklumat lanjut di :

Web : www.maideasy.my

Facebook : www.facebook.com/maideasy.my

3 ulasan:

  1. memang kena try laa maideasy ni... sekurangnya ada la lebih masa untuk layan anak2... letih wooo nak kemas rumah atas bawah ni. bengkok mak.. huhu

    BalasPadam
  2. macam murah jer nie...
    kalau situasi macam aben memang patut ler pilih servis nie.
    tak larat jugak nak kemas,nak jaga anak,nak jaga wife,nak jaga job.
    pilhan terbaik.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009