Zahra mula menerima adiknya ?

 

Dia tengok abang long Qhaliff , makin mesra dengan adiknya hingga ada sekali tu dia nak angkat dan dukung adiknya ! Huihh… perasan teruja sangat tuu.. Nasib baik wife sempat perasan.. Terus ditegur Qhaliff dan dia tak buat dah namun kena hati hati gakk.. huhuh…

image

Zahra… kalau aku dukung , dia akan ‘meroyan’ . Tak kasi aku pegang si Aariz. Cemburu ? Entah laa.. Mengada ngada la kot tuuu.. Hurmmm..

Akhirnya semalam.. Zahra cuba mendekati adiknya..

image

Aku percaya.. dia akan jadi seorang kakak yang cukup penyayang dan pelindung ! Huhuh.. Kena antar gi belajar tomoi la lagu ni..

Oh yaaa.. ada sesiapa berminat nak jadi pemandu UBER ? Klik link INI dgn syarat :
1. Ada kereta atas nama sendiri
2. Lesen yang sah 'P' xboleh.
3. Kereta 2008 keatas.
4. Latihan dan khidmat nasihat akan diberi

Sebelum itu anda mesti memenuhi syarat-syarat seperti di bawah.
1. Kereta Tahun 2008 dan ke atas
2. Mempunyai 4 pintu
3. Mempunyai lesen penuh (P tidak dibenarkan)
4. Nama ada dalam Insuran cover note. Sama ada pemandu atau second driver.

Jika syarat ini dipenuhi, langkah seterusnya saya akan bantu tanpa perlua anda keluar dari rumah pun.

Terima kasih.

4 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009