Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 26 Oktober 2016

Bekerja keras sebelum bulan Disember !

 

Aku ada sebulan lebih lagi.. pastu aku punya masa lapang ini akan jadi terhad.. sangat terhad ! Kembali jadi suri rumah sepenuh masa dan tiada lagi kebebasan masa seperti sekarang..

Pagi.. Morning Walk

image

Gym.. kardio dan training biasa biasa je..

image

Petang.. Jogging dan malam.. gym lagi ! Lepak ? Takda kot.. heeee.. Tak sempat nak melepak bersama kawan kawan kecuali bila ada event..

image

Bulan 12 nanti.. wife masuk kerja.. aku tak leh dah nak buat semua ni.. kecuali belah malam jer ! Tu je masa yang ada untuk aku atau aku kena jadualkan semula dengan lebih teratur tapi padat !

Aku kena kekalkan badan gini.. atau.. hurmm..

3 komen :

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Atau.... Kembali membulat... Hihihiii

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

oo patutla nak sebelum disember.

Jie Susanos berkata... [Reply to comment]

pergh bro ben..mmg hargai betul masa terluang..

mmg sado blik la..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI