Bila daddy gi belajar ‘jaga baby’ !

 

Hari ni ada satu job yang bagus untuk aku. Haa… lama dah aku teringin nak g kelas begini. Maklumlah , nak masuk 3 orang dah aku jaga baby.. semua anak sendiri yer ! Tapi ilmu mengenai penjagaan baby ni , masuk ke laut ! Cetek lak tuuuu ! Aduhhh..

Best woooo ! Rugi sapa tak join ari tu.. kalau tak , mesti tau kenapa ruam di pipi bayi tu ada.. ahahahaha.. Google je laa.. .mesti dapat jawapan ! Tapi bila ada kelas gini , leh tanya pada yang pakar kan .. Hehehehe..

image

Sementara tu di rumah.. Wife hantar gambar. Si bujang , membantu dia di dapur. Rajin la pulakk.. Kalau ngan aku , asyik ajak berultraman jer !

image

image

Hurm… Isnin ni , aku rindukan diorang.. Huwaaaaa ! Tak sanggup nak berpisah lebih dari sehari..

3 ulasan:

  1. Rajin abang long tolong mummy..

    BalasPadam
  2. bakal-bakal bapa tau suami-suami patut hadir kelas mcm ni :)

    BalasPadam
  3. Qhaliff dah mmg abang2 sangat... boleh dah tolong mak dia buat kerja rumah...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.