Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 8 Oktober 2016

Bila daddy gi belajar ‘jaga baby’ !

 

Hari ni ada satu job yang bagus untuk aku. Haa… lama dah aku teringin nak g kelas begini. Maklumlah , nak masuk 3 orang dah aku jaga baby.. semua anak sendiri yer ! Tapi ilmu mengenai penjagaan baby ni , masuk ke laut ! Cetek lak tuuuu ! Aduhhh..

Best woooo ! Rugi sapa tak join ari tu.. kalau tak , mesti tau kenapa ruam di pipi bayi tu ada.. ahahahaha.. Google je laa.. .mesti dapat jawapan ! Tapi bila ada kelas gini , leh tanya pada yang pakar kan .. Hehehehe..

image

Sementara tu di rumah.. Wife hantar gambar. Si bujang , membantu dia di dapur. Rajin la pulakk.. Kalau ngan aku , asyik ajak berultraman jer !

image

image

Hurm… Isnin ni , aku rindukan diorang.. Huwaaaaa ! Tak sanggup nak berpisah lebih dari sehari..

3 komen :

Emarieys berkata... [Reply to comment]

Rajin abang long tolong mummy..

Aryn Fadz Lee Keluarga Hebat Dot Com berkata... [Reply to comment]

bakal-bakal bapa tau suami-suami patut hadir kelas mcm ni :)

Safiyah berkata... [Reply to comment]

Qhaliff dah mmg abang2 sangat... boleh dah tolong mak dia buat kerja rumah...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI