Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 18 Oktober 2016

Kenapa Aariz Iman tak nak kat aku ?

 

Sejak balik dari Phuket , asal aku dukung Aariz , dia nangis.. Bukanlah nangis teriak bagai tu haaa tapi taknak kat aku. Baru seminggu je kot berpisah ??? Takkan dia  tak kenal ayahanda dia yang hensem ni ? Aduih… kasihan gue…

Suka curik curik pandang aku. Daddy tau daddy hensem.. tak payah nak curik curik pandang daddy bila daddy pandang tempat lain.. Hahahaha.. Tapi itulah yang dia buat..

image

Berkerut muka senantiasa.. Tu ikut mak dia punya muka ! Hahahaa.. Oh , patutlaah.. ni mesti ikut mak dia ni. Asal tengok aku jer , berkerut dahi ! Mesti banyak pikir pasal aku ni.. Hehehe..

Orang kata.. budak kecik ni dah kenal bau badan.Lama berpisah dengan aku. Nanti nanti , ok la tu.. mula mula jer dia jual mahal.. kan kan ?

5 komen :

TELEKUNGMUSLEEMA berkata... [Reply to comment]

dah berapa bulan nie ben, bam bam nya pipi dia.

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

alolololo baby merajuk tu bukan dia tak kenal ayah dia...saje nak test suruh pujuk hahahha bijak dia

antalya berkata... [Reply to comment]

beza/lain sket muka aariz kalo nk bandingkan ngan kakak dan abgnya. dorang muka cute. aariz ni handsome. maskulin sesangat

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

hmm. bes plak ada baby. ahahaha

Ummi Nani berkata... [Reply to comment]

hi aariz, bila la dpat jumpa lagi kan.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI