Kenapa Aariz Iman tak nak kat aku ?

 

Sejak balik dari Phuket , asal aku dukung Aariz , dia nangis.. Bukanlah nangis teriak bagai tu haaa tapi taknak kat aku. Baru seminggu je kot berpisah ??? Takkan dia  tak kenal ayahanda dia yang hensem ni ? Aduih… kasihan gue…

Suka curik curik pandang aku. Daddy tau daddy hensem.. tak payah nak curik curik pandang daddy bila daddy pandang tempat lain.. Hahahaha.. Tapi itulah yang dia buat..

image

Berkerut muka senantiasa.. Tu ikut mak dia punya muka ! Hahahaa.. Oh , patutlaah.. ni mesti ikut mak dia ni. Asal tengok aku jer , berkerut dahi ! Mesti banyak pikir pasal aku ni.. Hehehe..

Orang kata.. budak kecik ni dah kenal bau badan.Lama berpisah dengan aku. Nanti nanti , ok la tu.. mula mula jer dia jual mahal.. kan kan ?

5 ulasan:

  1. dah berapa bulan nie ben, bam bam nya pipi dia.

    BalasPadam
  2. alolololo baby merajuk tu bukan dia tak kenal ayah dia...saje nak test suruh pujuk hahahha bijak dia

    BalasPadam
  3. beza/lain sket muka aariz kalo nk bandingkan ngan kakak dan abgnya. dorang muka cute. aariz ni handsome. maskulin sesangat

    BalasPadam
  4. hmm. bes plak ada baby. ahahaha

    BalasPadam
  5. hi aariz, bila la dpat jumpa lagi kan.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.