Aku bakal hadapi masalah besar tahun depan ?

 

“ Qhaliff… Jom pergi sekolah ! “

“ Tak nakkk… “

“ Aik… kalau tak nak pergi sekolah , Qhaliff nak buat apa ? “

“ Duk umah la.. “

Adoiii.. dah selesa sangat ni duduk rumah ! Dapat macam macam kalau duk umah. Cakap je kat daddy , daddy usahakan..  Huhhh ! Ehh ?? Amboiiii.. lemau dah dak sorang ni..

image

Bangkitkan semangat ke sekolah dari sekarang ? Hurmm.. Ok , fineee ! Belikan dia beg sekolah ? Bawak dia g test sehari kat mana mana taska ? Dan tengok apa reaksi dia ? Hurmm…

Rasanya , dia tak leh lepas daddy dia ni.. Manja sangat dah. Kena marah pon tarik muncung dan tunggu dipujuk baru ok ! Kita try dulu dengan beg.. Apakah reaksinya ?

“ Daddy , i like it ! Thank youuu.. I love you.. “.

So sweeettt.. mulut cam mulut Dato’ Ram ! Hahahaha…

image

Ada yang tanya mana beli beg ni ? Nah , ada macam macam color dan kartunnya.. Pilih ikut kegemaran. Mesti tak sabar nak tayang kat kawan kawan di sekolah ! Hahahaha..

Qhaliff nak Ultraman dan Zahra , Princess .

image

Harga ? Hanya RM30.00 + RM8.00 pos (SM) dan RM35.00 + RM12.00 pos (SS) .Ok la kan ? Kalau berminat ,leh whatsapp ke 012-6460421. Tanya je apa nak tanya..

Apakah berjaya ? Hahahaha.. nantikan je !

5 ulasan:

  1. Eh murah gak beg tu, menarik ni. Mesti Qhaliff semangat nak guna tu hehe

    BalasPadam
  2. insyaallah..2minggu pertama atau paling lama pon sebulan je dramaking nya..after that insyaallah akan berjalan lancar..good luck ben

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009