Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 10 November 2016

AMIR KADIR bakal ‘panas’ di Malaysia !

 

Aku dah gi butik Amir Kadir di Bangi. Dan tadi , aku pergi sekali lagi.. Huhuh.. Tak tahan tengok design design dia.. Ari tu aku gi untuk ‘test drive’ jubah.

Sekarang ni ada kurta dah ! Adoiyai.. Dan wife sempat beli sepasang baju kat situ gak. Cun ! Harga sesuai dengan design serta material. Berbaloi bagi aku.

image

image

Berkenan sungguh aku dengan kurta ni ! Smart dan seksi gitu ! Ada banyak lagi dan dia sedang siapkan design design untuk grand launching pada Januari 2017 nanti. Hehehhe.. Utk abam sado pon hado ok !

image

Butik Amir Kadir ni terletak di Bangi Sentral. Untuk melihat perkembangan designer yang cukup popular di luar negara ni , boleh follow fb dia di AMIR KADIR DESIGN dan instagram , Amirkadirofficial.

Nasib dah ada satu koleksi dia. Nanti dah level designer luar negara , tak berpeluang dah nak beli.. huhuh..

3 komen :

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

hahahaha..
dh nampak dah nak sarung kurta saper lepas ni.
simple design kurta tu.
tnggu kaler apa ada.
smart aku sarung nnti

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Moga beliau terus success..

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

Nice kurta tu. Nt leh tgk pilihan warna lain pulak..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI