Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 3 November 2016

Apa aku buat di Alainn Clinic and Spa semalam ?

 

Oh ya.. Alainn bermaksud Beauty..

Tempat ni memang popular dikalangan artis dan vvip ! Ada macam macam terapi ada di sini. Nak cun ? Nak putih ? Nak kurus ? Nak nampak kacak ? Haaa… sediakan duitnya saja !

Aku ? Apa aku buat disini ? Aku nak bakar lemak di perut aku ni haaa.. Dari usia 20 tahun lemak ni payah tul nak hilang. Diet dah , bersenam dah.. part lain mudah jer. Tapi situ.. Sebenarnya bukan  tak boleh dengan bersenam cuma part pemakanan gagal ! Makan kalau tak betul dijaga , memang mengelembunglah di perut dan pinggang tu. Buruk aih !

Alhamdulillah.. rezeki aku dijemput untuk mencuba terapi Radio Frequency ( Vanquish ) ni. 4 sesi aku diberikan dalam tempoh sebulan. Jika aku kekalkan dengan bersenam , jaga pemakanan ..inshaAllah , result dia akan seperti yang diidamkan ! Huhhuuh..

image

Ramai tanya berapa harga pakej Vanquish ni ? RM6k++ dan akan dapat 6 sesi jika tak silap aku. Korang leh rujuk dan tanya sendiri di www.alainnmedispa.com atau tengok di instagram , @alainnclinic.

image

Kesan dalam sebulan seperti dibawah ni nanti..

image

Apakah aku akan berjaya ? Hehehehe.. Korang nak gak ? Boleh terus hubungi Alainn Clinic !

image

Harap aku berjaya. Hahahaha…

6 komen :

Ishak Ismail berkata... [Reply to comment]

Fuuuh perut aki ni klau buat mau kena gi banyak sesi ni. Lemak bermaharaja lela... tebal lak tu. Hahaha

Mang Lembu berkata... [Reply to comment]

harga yang mahal untuk sebuah terapi apalagi sekelas vvviv tentu akan menjadikan terapinya menjadi nyaman dan makjleb dong bang

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

macam-macam, tapi saya teruja lagi tengok gambar ejaz dan warda tu

IjamIdayu berkata... [Reply to comment]

Ni klau aku dapat pekena ben... Mau terjah makan mana-mana pun ok kan..

www.pencarimakan.com

Ummi Nani berkata... [Reply to comment]

wah, 6 pax tu...menarik ini.. nealofar pun pergi sana yer utk cantik...harga pun menarik

dorsett pink berkata... [Reply to comment]

RM6K?? sekian, terima kasih..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI