Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 14 November 2016

Asah bakat anak kecil kita di RockStar Gym !

 

Cuti sekolah bakal tiba tidak lama lagi.. tapi tak tau nak buat apa atau nak pergi mana ? Hurmm.. Ada yang dah booking kelas tahfiz dan sebagainya tetapi untuk asah bakat anak kita ?

Sekurang-kurangnya asas kepada sukan-sukan terkenal di dunia seperti renang , gymnastik , futsal , seni mempertahankan diri atau kalau yang suka menari tu , tercari kelas ballet dan sebagainya kan ?

image

Jangan risau.. mereka yang tinggal di sekitar Kuala Lumpur , boleh je antar anak anak kecil korang tu ke RockStar Gym !! Buat yang tak tau.. meh aku kasi tau.. Heee..

Ada 3 cawangan dah Rockstar Gym ni.. Di SetiaWalk Mall , Tropicana City Mall dan terbaru di The Mines Mall.. Baru je dirasmikan minggu lepas ! Dan aku berpeluang melihat sendiri kelas kelas yang ditawarkan !

image

Macam yang aku kata tadi , kat sini ada banyak kelas kelas yang ditawarkan untuk anak kecil kita. Opsss.. tak semestinya anak kecil yer ! Bermula 6 bulan hingga 16 tahun tau !! Ada Ballet , Basketball , Cheerleading , Yoga & Fit , Gymnastic , Futsal , Dance, berenang dan juga tennis ! Pilih je mana saja korang suka dan sesuai untuk anak korang tu..

Kemudahan sudah disediakan ! Terbaik dan keselamatan amat penting disini.

image

image

image

image

image

Menarik kan ? Aku nak bawak Qhaliff dan Zahra belajar berenang ! Heeee.. Zahra suka menari. Boleh cuba gak .. kan kan ?

Untuk maklumat lanjut , boleh ke www.rockstar-gym.com atau ke RockStar Gym Malaysia.

5 komen :

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

memang nampak menarik..bolehla bawk Fariza bila besar nanti

Warm Bite Media berkata... [Reply to comment]

Wahhh tak sangka ada tempat macam ni.
Bagus sangat :)

P/S: Jana pendapatan lumayan dengan Uber.
Cara daftar di sini >> http://www.uber.hebahkan.com/2016/03/bagaimanakah-cara-mendaftar-untuk.html

Nina Mirza berkata... [Reply to comment]

Nina dah pegi kat The Mines. Memang best dan bagus untuk perkembangan tumbesar anak-anak.

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

menarik juga ni, physically active

iffah hussin berkata... [Reply to comment]

Wahh menarik sungguh ada tempat macam ni untuk anak-anak yang aktif memang sesuai.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI