Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 27 November 2016

Ayden Averroes Travel , agen travel yang disyorkan !

 

Seronok aku tengok diorang. Aku tak dapat join diorang sebab ada hal kena uruskan. Agak sibuk dua tiga minggu ni. InshaAllah akan join untuk trip trip yang mendatang..

Team Kembara KBBA9 sedang berada di Krabi. Semalam , instagram diorang penuh dengan gambar gambar aktiviti di sana. Ternyata berbaloi mereka ikuti trip ni. Bajet rendah tetapi sangat puashati ! Baru syiok berjalan gini kan..

Nasib baik ari ni diorang pulang ke KL dah.. kalau tak , lagi jeles aku tengok diorang ! Huhh… Ternyata seronok gi beramai ramai gini haa.. Terasa stress pon hilang .. kan ?

image

image

image

image

Cuti sekolah dah bermula.. Apa lagi ? Mari la pergi bercuti bersama Ayden Averroes Travel. Antara pakej pakej yang ada , boleh tengok di entri aku yang lepas.. Baca entri Teringin melancong dengan bajet yang mampu bayar ? ni..

Korang leh follow hastag ni untuk melihat aktiviti mereka.

#krabikamipegang
#aydenaverroestravelsdnbhd
#teamaydenaverroestravel
#kelabbloggerbenashaari #kbba9#kembarakbba9#nomoreexcusetotravel#pakejmurahmurahkakjoyah
Nak tau dengan lebih lanjut , sila ke..
Fb page: Ayden Averroes Travel
Ig: @aydenaverroes_travel
Ig :@pakejmurahmurahkakjoyah

8 komen :

Dura Norell berkata... [Reply to comment]

Bestnya pi bercuti.. Kalau dapat travel agent yang bagus mcm ni, kita bercuti pun rasa enjoy dan lapang fikiran :)

Dura Norell berkata... [Reply to comment]

Bestnya pi bercuti.. Kalau dapat travel agent yang bagus camni, kita bercuti pun rasa enjoy dan lapang fikiran :)

syima yusuf berkata... [Reply to comment]

Bestnyaaa tgok diorg pergi krabi

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

Bestnya. Tgh bayang saya ada sana skali. Huhu

Eintan Nurfuzie berkata... [Reply to comment]

Best gila aktiviti kt phuket dan krabi tuk 3 hri ni.. rini last day to hatyai.. travel agency dia mmg friendly dan sangat2 tace care kami.. rugi la klu x ambik pakej dorg.. murah2 plk tuuu

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

Bestnyaaa.... hahah jelrs ni. arghh napa lisa tkde... hahah thn depan la nk pi situ

Mera Hussain berkata... [Reply to comment]

Memang best gila aben... taknak balikkk!!!! Hahahaha

amelia ramli berkata... [Reply to comment]

wah...bestnye..bl la dpt merase g sana..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI