Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 1 November 2016

Berjaya jugak aku ngorat anak dara ni !

 

Aku pelik kenapa dia garang sangat dengan aku. Asyik nak marah jer bila ngan aku tapi dalam pada masa sama nak bermanja gak ngan daddy dia ni.. Hurmm..

Puas gak aku try ngorat dia tapi cam tak berjaya jer.. Sehinggalah aku balik dari Phuket , segalanya berubah..

image

Rindu kat keletah dia.. suka menjeling ! Hahahaha.. Setelah berpisah 4 hari , jumpa kembali… aku try cakap lembut ngan dia. Cam borak ngan awek gitu. Dan ternyata dia kembali lembut dengan aku..

Hingga sekarang .. kalau nak mandi , memang ngan aku jer. Mak dia panggil.. berjam gak la dia nak layan berbanding aku. Kalau nak kejut bangun tidur , cium je pipi dia dan bisik kat telinga.. terus bangun ! Huhuhuh..

Manja anak perempuan ni. Patut la arwah ayah aku lebihkan adik perempuan aku.. dan aku tau dah kenapa dan mengapa..

8 komen :

Jie Susanos berkata... [Reply to comment]

Lebih manja dgn bro ben ni..

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Zahra suruh daddy guna psikologi untuk ngorat dia...

Noor Maizan berkata... [Reply to comment]

Amboi kemain dia...hihihi, fokus...

TELEKUNGMUSLEEMA berkata... [Reply to comment]

Masamnya muka macam asam jaya, tapi tak tahan tengok spek hitam dia tu.

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

anak perempuan mmg manja abah

RICH MASTER berkata... [Reply to comment]

comel tapi muka mcm tak puas hati jer

Wan Syahida Kahar berkata... [Reply to comment]

Hehe. Orang perempuan memang gitu la sifatnya. Perlukan kelembutan. Tak leh kasar2.

Ummi Nani berkata... [Reply to comment]

gitulah anak perempuan...pandai nak merajuk supaya ayah sayang lebih..hehehe , zahra, geram aihh ..pinjam spec tu

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI