Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 19 November 2016

BERSIH 5.1.1 !

 

Hurm.. dalam perjalanan aku nak pergi kerja. Wife antar gambar ! Tersenyum aku. Anak anak aku join BERSIH dah ! Tapi kenapa tanpa aku ??? Kenapa bila aku di rumah , mereka SEPAH segala apa yang ada ! Apakah mereka tak risau aku bertukar jadi GABAN atau super hero yang sewaktu dengannya ???

Diketuai oleh abangnya yang berbaju kuning itu , sambutan hangat yang diterima untuk memBERSIHkan rumah ! Diluar jangkaan sama sekali. Rajin tetiba ni !!

image

image

Dan ianya berlaku sendiri ketika aku keluar gi kerja. Diorang boring takda aku. Haahaha. Kalau aku ada , macam macam diorang mintak.. atau buli aku ! Ngan mak diorang , tarak berani wooo !

Sekali lagi berlaku..

Aku keluar je dari rumah… diorang amik buku dan.. Hurmmm..

image

7 komen :

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah..bersih yang betul2 bersih ni..,terbaiklah..

Hafiz Sueib berkata... [Reply to comment]

Bersih akan bersih jika tiada dana dari negara luar tuan. Yang penting bersihkan dulu hati kita yg kotor dengan dosa.

Ummi Nani berkata... [Reply to comment]

WAH TERBAIK LAH GENG BERSIH... HUUUUUU.... LEPAS NI AYAH P KERJA SELALU LAH

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

hehe..betul2 bersih ni

Shiqeen Sattar berkata... [Reply to comment]

pandai ibu jaga anak...

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

owh.. well behave & good attitude. baguih!

Ben Ashaari berkata... [Reply to comment]

@Hafiz Sueib duit dana je tuan nampak? duit berbilion.. 1MDB.. GST.. Kapal selam, lembu dan byk lagi.. tak perasan ke?

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI