Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 23 November 2016

Black Friday: Harga Hebat , Jimat Pun Jimat oleh CityAds

 

CityAds 1

Mereka yang gemar bershopping , pastinya ternanti nanti Black Friday ni yang dikatakan harga akan diberi ‘potongan luar biasa’ , kan ?

Tapi… takkan nak ponteng kerja kan ? Ahaaa.. Meh aku kasi khabar baik punyaa .. CityAds tau ? Bermula 25hb November 2016 ni , potongan sehingga 90% hanya akan berlaku di blackfridayasia.com untuk mereka yang berada di Asia Tenggara.

CityAds, menjadikannya realiti ! Korang boleh membeli belah  secara  First Real Online Black Friday di seluruh Asia Tenggara ( Malaysia, Indonesia, Thailand, Singapore) !

Akan ada banyak laman web membuat promosi sempena Black Friday ni tetapi CityAds menawarkan keselesaan serta penawaran harga  yang luar biasa dalam satu web saja iaitu di  www.blackfridayasia.com.

Bagaimana ia berfungsi ?

  1. Menjelang awal pagi jam 00.01 (12.01 pagi) pada 26hb November 2016 , sila ke laman web blackfridayasia.com.
  2. Korang boleh pilih apa jua produk yang ditawarkan pada laman-laman web yang terpilih.
  3. Korang perlu ke laman web tersebut dan periksa terlebih dahulu produk tu masih ada stok atau tidak.
  4. Dan , buat pembelian dengan harga yang ditawarkan.

Mudah kan ?  Bukan calang calang online stores yang terlibat yer ! Banyak yang gempak gempak terbabit sama !

image

image

Pastikan korang bersedia sebab.. sapa cepat dia dapat ! Huhhuh.. Maka , sila pastikan korang bersedia ! Kalau rasa takut terlepas , sila ke https://blackfridayasia.com/ dan daftar terlebih dahulu untuk mengelakkan dari terlepas pandang nanti !

Jika korang peniaga online dan berminat nak turut serta , sila email tawaran korang ke  sea@cityads.com. Pihak pengurusan mereka akan menilai dan akan membalasnya kemudian.

Mereka yang pengiklan cam aku ni haa.. blogger ke .. Facebooker ke.. Instagramer ke.. berminat nak buat duit tepi atau side income , boleh daftar jadi publister. Sila daftar di http://join.cityads.com atau email sea@cityads.com.

Jom Shopping ! Tak sabar wehhh !

8 komen :

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

Woah.. jenuh tahan nafsu ni..

Shiqeen Sattar berkata... [Reply to comment]

hmmm ok gak nk cuba publicster

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

Wahh bestnyaa...rasa nk bwrshopping pula..

cikpuanhady berkata... [Reply to comment]

hihihi.. menarik..

blogshop saya pon ada buat sale jugak, ada sale instant shawl.. jemput singgah..

http://mymodestycloset.blogspot.my/

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Hari tu terlepas yg sale 11.11, kena bookmark tarikh ni plak lah

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

memang bershopingla la ni kalau dah potongan harga gitu

dorsett pink berkata... [Reply to comment]

kalau ada duit boleh la beli

renie cenderahati berkata... [Reply to comment]

Kredit Kad I akan over limit cepat. Aiii, tapi beli mmg kena beli. Hahaa...

Kursus utk Perkahwinan

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI