Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 11 November 2016

Selebriti dikejar paparazi kerana tak bayar cukai..

 

“ .. Pening laaa ngan paparazi sorang ni ! Asyik ikut je ke mana sajaaa ! Tak tenang dibuatnyaaaa.. Macam tau tau je aku tak bayar cukai cermin mata ni !

image

 

Hurmm.. nak buat apa eh ? Camana nak larikan diri dari paparazi aka papa hot ni eh ?

image

 

Ok.. aku ada idea dah.. “.

image

“ Uncle Kacak.. jom ikut saya. Saya nak bagi cerita best ni ! Pasal dunia selebriti. Ada pelakon popular kawin 3 dalam senyap ! Haa.. Nak ? “. Tanya Che Ara dengan penuh kepura puraan.

“ Giler takkk nak.. Baiklah.. “. Jawab paparazi tersebut.

Maka ikutlahh si paparazi tu keluar dari restoran tersebut.

image

 

Hurmm.. camana aku nak lari ehh.. “ .

image

 

Ready utk lari.. hehehe.. nasib ko la paparazi oiii !

“ Ok.. sini je la.. Dah sedia ke ? Eh , tu lipas terbang ! Lari bang lariiii..  “ . Jerit Che Ara.

image

 

Maka bertempiran lari si Che Ara menyelamatkan diri !

image

 

Sempat menjelir lidah lagi ! Huhhhh..

image

 

Padan muka ko , paparazi ! Suka sangat menyibuk hal artisss !

image

Moga dapat perlepasan cukai lain kali yer Che Ara..

Gambar oleh : Sony Xperia XZ.

2 komen :

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Pun boleh jadi cerita... Hahahaaa....

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Hihihihi....semput Cik Ara lari ya..sampai jelir lidah tu...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI