Khamis, 29 Disember 2016

Apakah Qhaliff tidak akan takut pada air lagi ?

 

Kejadian di Port Dickson baru-baru ni membuatkan aku perlu berhati hati sangat ! Jangan lepaskan anak kita bila berada di kolam mandi. Qhaliff , berlari dan terus terjun dalam kolam. Masa tu aku takda. Dia turun bersama pakcik dan sepupu sepupu dia. Nasib baik dia dah dipakaikan pelampung lengan tu ha.. Tak lemas tapi dia panik ! Terus tak nak mandi kat kolam besar tu dah !

Dulu pernah berlaku pada sepupu dia jugak. Budak ! Mereka teruja tengok kolam. Dan ini membuatkan aku perketatkan keselamatan ! Perlu guna life vest selepas ini. Nasib baik ada jual di online !

SAUF by SAUF ASIA !!

image

image_thumb[6]

Tak sabar dah dia ! Dan helmet tu , untuk dia berbasikal. Pon ada jual Tengah ada promosi skang ni .. Huhuh… Beli sebelum mahal semula..

Cuma.. apakah dia akan berani nak pakai bila berada di kolam nanti ? Kena tunggu hari Sabtu ni bila aku ke Rhu Beach Resort , Kuantan. Huhuhu..

Jangan lupa baca MINYAK HERBA ASMAK yer.

8 komen :

mOoN IzzaN berkata... [Reply to comment]

Anak x suka pakai life vest.. huhu..

mas saari berkata... [Reply to comment]

bagus ada life jacket camni. baru selamat anak² nk mandi di kolam

antalya berkata... [Reply to comment]

happy holiday. jgn mandi laut tau. musim bergelora nih

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

aben. iqra tu beli yang buku 1-6 tu.. kaler pink cover dia..

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

eh slh tmpt komen/. hehehe.. nak life jacket tu pls..

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Luas juga kolam renang di Rhi Beach Resort tu abg Ben..untuk kanak-kanak disertakan dengan permainan..in sha Allah seronok Qhaliff dan Zahra..

Dura Norell berkata... [Reply to comment]

Bagus lah ada life jacket šŸ‘Keselamatan terjamin, insyaAllah

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Bagus ada life vest camtu aben, tak lah risau sgt

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI