Bekalkan mereka dengan set Umrah Dan Haji Cosmoderm !

 

Ada tak kenalan atau ahli keluarga tersayang korang akan pergi menunaikan umrah/ haji akan datang ? Ahaaa… kalau ada , pastikan korang hadiahkan mereka dengan set Umrah Dan Haji Cosmoderm ni ! Seriuss.. sangat berguna untuk mereka di sana nanti !

image

Ini contoh set milik aku

Mesti tertanya , kenapa nak kena amik semua ni ?? Apakah kepentingannya ???  Hurmmm.. Meh aku cerita sedikit berdasarkan pengalaman mereka yang dah pergi menunaikan umrah dan haji ( inshaAllah aku akan turut selepas ini andai dipanjangkan umur ).

Antara masalah yang dihadapi mereka ialah :

  • tumit kaki merekah disebabkan aktiviti luaran
  • kulit wajah menjadi kering berpunca dari cuaca panas
  • iritasi kulit akibat perubahan cuaca
  • lenguh lenguh kaki dan tubuh badan

Ok , ada 4 produk pilihan yang disyorkan. Apakah kelebihan produk-produk ini ? Ok.. meh baca… sumber ni dari pihak Cosmoderm sendiri. Bukan aku reka reka yer ! Hehehehe.. Sila hadam dan manfaatkan dengan sebaiknya !

image

Jangan pandang ringan setiap produk ni sebab aku dah guna kesemuanya dan berkesan sangat pada aku dan banyak testomoni korang boleh jumpa di page Cosmoderm sendiri.

Advanced Moisture Therapy Cream 60ml

image

Vitamin E Cream 3,000 I.U 50ml

image

Tea Tree Oil Magic Body Lotion 60ml

image

Deep Heat Lotion 100ml

image

6 kelebihan menggunakan set Umrah Dan Haji ini :

  1. Tidak mengandungi wangian
  2. Tidak mengandungi Paraben
  3. Saiz kompak dan mudah dibawa bersama kemana mana
  4. Boleh digunakan ketika ihram
  5. efektik dan pelbagai fungsi
  6. Mempunyai sijil Halal dari Jakim.

Berminat ? Buat masa ini, set ini hanya boleh didapati melalui pembelian online di website Cosmoderm saja. Jangan risau.. cepat sampai punya !

Dan buat pengetahuan korang juga , Cosmoderm juga telah berkolaborasi dengan beberapa Agensi Pengurusan Umrah seperti EPL Travel & Tours yang mana setiap jemaah umrah akan mendapat set ini apabila mengambil pakej umrah.

Harga ? Mampu beli punya ! Harga pasaran set ini adalah RM59.90 (percuma Deep Heat Lotion) . Murah kan ? Tunggu apa lagi ? Cepat order online ! Tak payah susah payah gi beratur kat luar sana.

Jangan lupa follow Cosmoderm di :

Facebook : Cosmoderm

Instagram : Cosmoderm

12 ulasan:

  1. suka cosmoderm sekarang ni.. tapi rugi set ni cuma ada jual online je.. jual la dekat farmasi jugak..

    BalasPadam
  2. Nak kena beli gak 1 set. bukan stakat utk umrah.. sesuai sebagai travel set gak ni..

    BalasPadam
  3. mmg bguna sangat masa saya travel ke korea baru ni.
    http://shehanzstudio.com/2016/12/travel-pack-cosmoderm-set-umrah-haji.html/

    BalasPadam
  4. produk cosmoderm memang sentiasa berbaloi kalau beli.

    BalasPadam
  5. kat guardian mmg tkde lagi. kena beli online la.. heehhe. best gak pack ni

    BalasPadam
  6. Baguslah Cosmoderm ni sebab hasilkan product halal cenggini. Kita boleh pakai tanpa was-was

    BalasPadam
  7. beli utk travel pun baguih nih..nk cr la nanti..

    BalasPadam
  8. Wah nanti nak gi Korea kena bawa ni..

    BalasPadam
  9. Bagus Cosmoderm siapkan set macam ni, senang tak payah pening pening pikir nak beli yang mana. Vit E & Deep Heat Lotion tu i guna, mmg best!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009