Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 22 Disember 2016

Hanya dengan selfie , anda boleh menang hadiah lumayan !


Sebelum aku bagitau cara-caranya , aku nak bagitau korang yang kaki shopping dan kaki beli tingkap di Kuala Lumpur ni nanti akan ada satu lagi pusat membeli belah yang bakal panassss !
MyTOWN Shopping Centre nama diberi dan bangunan ini bersambung dengan IKEA Cheras. Pusat membeli belah ini dijangka akan dirasmikan pada awal tahun 2017.
Berbalik pada pertandingan selfie  ini yang dianjurkan oleh MyTOWN Shopping Centre dan menawarkan hadiah-hadiah lumayan bernilai RM10 ribu untuk dimenangi. Caranya mudah jer.
image
Panduan:
  1. Kemudian klik  “Join Now”. Baca arahan seterusnya untuk fahami langkah seterusnya untuk elakkan salah faham.
  2. Dan diikuti dengan klik  “Start
  3. Pastikan login dengan akaun peribadi Facebook anda sendiri
  4. Upload gambar sedia atau snap yang terbaru dengan mengunakan kamera phone atau webcam anda dan sila tambah elemen ‘goose’ pada gambar tersebut.
  5. Siap ? Klik ‘Submit’.
  6. Kemudian share ke Facebook anda dengan jangan lupa gunakan #GOOSEYSELFIE
Siap ! Tu je.. Bukan susah pon , kan ? Dan setiap minggu 10 pemenang akan dipilih ! Harap harap aku menang ! Hahahaha.. Nak try gak aku wehhh.. Rugi la tak try !
Jangan lupa , sila ajak kawan kawan korang join sama pertandingan selfie #GOOSEYSELFIE yang dianjurkan oleh MyTOWN Shopping Centre
image
#GOOSEYSELFIE

18 komen :

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Alahaiiii mudahnya contest ni...mana tahu rezeki kan juju nak cuba lah...mudah sgt yeyyy tak sabar sebenarnya nak terjah my town yg baru tu...yehaaa

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

:) terbaik

athirah hassin berkata... [Reply to comment]

Mcm cute gila je ni.. hahahah i like

Normi Nieza berkata... [Reply to comment]

wow..menarik ni..:)

mas saari berkata... [Reply to comment]

menarik ni utk kaki selfie. kita pun nak join jugaklah!

Ummi Nani berkata... [Reply to comment]

okay nak join ..wajib..

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

phew...
selpi je..
mudah yg amat ni.
rugi lor kalu x join.

Izzati Suhaide berkata... [Reply to comment]

Bestnyeee.. Nak join jugak laa.. Hehe

azni berkata... [Reply to comment]

wahh.. senang benor... slefie pun boleh menang erk

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

Haha macam menarik jek. Nk join la

Abam Korie berkata... [Reply to comment]

menarik ni..boleh try, ada rezeki boleh menang...

noorhaidaz eyda berkata... [Reply to comment]

eh eh.. macam comel pulak gooseyselfie ni...

shazillahsani.com berkata... [Reply to comment]

wahhhh...boleh join ni...hihihi

eazaq .... berkata... [Reply to comment]

macam-macam. Swafoto pun boleh buat duit. hehe

eazaq .... berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Rozita Abdul Rahman berkata... [Reply to comment]

kehkeh..cute muka memasing.. thanks ben nanti nak try jugak

Dura Norell berkata... [Reply to comment]

Hehe cute je memasing :)

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Kaki beli tingkap? Hahahaha i ler tu hehehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI