Hanya dengan selfie , anda boleh menang hadiah lumayan !


Sebelum aku bagitau cara-caranya , aku nak bagitau korang yang kaki shopping dan kaki beli tingkap di Kuala Lumpur ni nanti akan ada satu lagi pusat membeli belah yang bakal panassss !
MyTOWN Shopping Centre nama diberi dan bangunan ini bersambung dengan IKEA Cheras. Pusat membeli belah ini dijangka akan dirasmikan pada awal tahun 2017.
Berbalik pada pertandingan selfie  ini yang dianjurkan oleh MyTOWN Shopping Centre dan menawarkan hadiah-hadiah lumayan bernilai RM10 ribu untuk dimenangi. Caranya mudah jer.
image
Panduan:
  1. Kemudian klik  “Join Now”. Baca arahan seterusnya untuk fahami langkah seterusnya untuk elakkan salah faham.
  2. Dan diikuti dengan klik  “Start
  3. Pastikan login dengan akaun peribadi Facebook anda sendiri
  4. Upload gambar sedia atau snap yang terbaru dengan mengunakan kamera phone atau webcam anda dan sila tambah elemen ‘goose’ pada gambar tersebut.
  5. Siap ? Klik ‘Submit’.
  6. Kemudian share ke Facebook anda dengan jangan lupa gunakan #GOOSEYSELFIE
Siap ! Tu je.. Bukan susah pon , kan ? Dan setiap minggu 10 pemenang akan dipilih ! Harap harap aku menang ! Hahahaha.. Nak try gak aku wehhh.. Rugi la tak try !
Jangan lupa , sila ajak kawan kawan korang join sama pertandingan selfie #GOOSEYSELFIE yang dianjurkan oleh MyTOWN Shopping Centre
image
#GOOSEYSELFIE

18 ulasan:

  1. Alahaiiii mudahnya contest ni...mana tahu rezeki kan juju nak cuba lah...mudah sgt yeyyy tak sabar sebenarnya nak terjah my town yg baru tu...yehaaa

    BalasPadam
  2. Mcm cute gila je ni.. hahahah i like

    BalasPadam
  3. menarik ni utk kaki selfie. kita pun nak join jugaklah!

    BalasPadam
  4. phew...
    selpi je..
    mudah yg amat ni.
    rugi lor kalu x join.

    BalasPadam
  5. Bestnyeee.. Nak join jugak laa.. Hehe

    BalasPadam
  6. wahh.. senang benor... slefie pun boleh menang erk

    BalasPadam
  7. Haha macam menarik jek. Nk join la

    BalasPadam
  8. menarik ni..boleh try, ada rezeki boleh menang...

    BalasPadam
  9. eh eh.. macam comel pulak gooseyselfie ni...

    BalasPadam
  10. macam-macam. Swafoto pun boleh buat duit. hehe

    BalasPadam
  11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  12. kehkeh..cute muka memasing.. thanks ben nanti nak try jugak

    BalasPadam
  13. Kaki beli tingkap? Hahahaha i ler tu hehehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009