Nak 'stalk 'tak kekasih hati anda di Facebook ?


Hahaahha.. masak laa pasni weh ! Sapa sapa kaki stalk mesti suka punya. Caranya mudah jer… Tak susah aihh.. Keyword di Facebook mesti betul !
Contohnya :  “ post yanie yusuf likes “ atau “ post ben ashaari likes “.
Fuh.. pastu leh tengok laaa sapa dia like ! Kot la post kekasih hati sendiri tak like tapi sibuk dok like gambar awek cun tah sapa sapa tah.. dok like gambar artis hensem laa.. tapi post boyfriend sendiri tak endah ! Hahahaha.. Jarum weh.. jarum ! Kasi bakarr ! Hahahaa.. Setan tul !
image
Ruangan Search tu kalau dimanfaatkan , memang berbaloi la ! Macam macam boleh dicarik wooo .. Tapi jangan carik bukan bukan dah la yer ! Harap dimanfaatkan sebaiknya.. Heee..

6 ulasan:

  1. Kahkahkah, awat tak habaq awai2. okeh bye nak pi jadi spy,hahaha

    BalasPadam
  2. hahhahah habislahhh....tp bagus juga boleh cek kan utk keselamatan masa depan haha

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009