Selasa, 6 Disember 2016

Nak 'stalk 'tak kekasih hati anda di Facebook ?


Hahaahha.. masak laa pasni weh ! Sapa sapa kaki stalk mesti suka punya. Caranya mudah jer… Tak susah aihh.. Keyword di Facebook mesti betul !
Contohnya :  “ post yanie yusuf likes “ atau “ post ben ashaari likes “.
Fuh.. pastu leh tengok laaa sapa dia like ! Kot la post kekasih hati sendiri tak like tapi sibuk dok like gambar awek cun tah sapa sapa tah.. dok like gambar artis hensem laa.. tapi post boyfriend sendiri tak endah ! Hahahaha.. Jarum weh.. jarum ! Kasi bakarr ! Hahahaa.. Setan tul !
image
Ruangan Search tu kalau dimanfaatkan , memang berbaloi la ! Macam macam boleh dicarik wooo .. Tapi jangan carik bukan bukan dah la yer ! Harap dimanfaatkan sebaiknya.. Heee..

6 komen :

Belogs JM berkata... [Reply to comment]

TEBAIK AABG BEN

shazillahsani.com berkata... [Reply to comment]

Terbaik abg ben..hihihi

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

hahaha..melampau

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Berasap nih..

Noor Maizan berkata... [Reply to comment]

Kahkahkah, awat tak habaq awai2. okeh bye nak pi jadi spy,hahaha

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

hahhahah habislahhh....tp bagus juga boleh cek kan utk keselamatan masa depan haha

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI