No Pain No Gain kata kaki gym !

 

image

Bukan pertama kali pon.. Banyak kali terutama bila aku sangat serius angkat besi ! Haaa.. Sakit tu , memang perlu ada. Nak manja manja , gi main masak masak ngan Zahra ! Hahahaha…

Tapi ada harganya gak woo.. Bila kena air , luka tu memang pedih giler laaa. Kena tahan je laa.. Antara jalan penyelesaiannya ialah pakai sarung tangan ! Dan pilihan aku ialah Under Armour. Memang best la grib dia..

image

Tapi luka di jari tu tak sembuh gitu jer. Kena letak ubat gak woo.. Aku try letak satu jenis ubat ni tapi tak jalan.. Terlupa aku akan Cosmoderm ! Terus aku cari dan letak , pagi tadi.. Dan , petang tadi.. kena air dah tak sakit !

image

Mana nak beli ? Boleh cari di farmasi terpilih atau beli je online terus di Cosmoderm . Dan boleh produk lain yang sesuai ngan korang terutama yang punya masalah dengan muka dan kulit.

Serius.. lega dah luka aku.

2 ulasan:

  1. Susah beno nak cari produk yg aben pakai tu kat kedai... Nampak gaya kena beli online lah...

    BalasPadam
  2. fuhhh part pedih kena air tu yg tak tahan. tapi bagus ada produk cosmoderm, mmg terbaik!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009