Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 23 Disember 2016

No Pain No Gain kata kaki gym !

 

image

Bukan pertama kali pon.. Banyak kali terutama bila aku sangat serius angkat besi ! Haaa.. Sakit tu , memang perlu ada. Nak manja manja , gi main masak masak ngan Zahra ! Hahahaha…

Tapi ada harganya gak woo.. Bila kena air , luka tu memang pedih giler laaa. Kena tahan je laa.. Antara jalan penyelesaiannya ialah pakai sarung tangan ! Dan pilihan aku ialah Under Armour. Memang best la grib dia..

image

Tapi luka di jari tu tak sembuh gitu jer. Kena letak ubat gak woo.. Aku try letak satu jenis ubat ni tapi tak jalan.. Terlupa aku akan Cosmoderm ! Terus aku cari dan letak , pagi tadi.. Dan , petang tadi.. kena air dah tak sakit !

image

Mana nak beli ? Boleh cari di farmasi terpilih atau beli je online terus di Cosmoderm . Dan boleh produk lain yang sesuai ngan korang terutama yang punya masalah dengan muka dan kulit.

Serius.. lega dah luka aku.

2 komen :

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Susah beno nak cari produk yg aben pakai tu kat kedai... Nampak gaya kena beli online lah...

mas saari berkata... [Reply to comment]

fuhhh part pedih kena air tu yg tak tahan. tapi bagus ada produk cosmoderm, mmg terbaik!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI