Senang betul jaga si Aariz ni berbanding.. - BEN ASHAARI

Senang betul jaga si Aariz ni berbanding..

 

image

Tak banyak karenah sungguh mamat kecik ni ! Nak dibandingkan dengan Zahra dulu , memang bercinta la aku hari hari terutama bila part botol susu.

Begitu gak ngan Qhaliff. Wife la kesian. Terpaksa berlari balik setiap kali makan tengahari untuk susukan diorang tapi Aariz , tak perlu sama sekali ! Sua je botol susu , ngangalah dia tanpa disuruh ! Hahahaha.. Bila dah abis , dia akan ceria seceria cerianya.. Senyum sokmo kata orang London. Alhamdulillah.

Nak ke Cheras dari Sepang lak waktu kerja , dulu terpaksa usung wife sekali. Hantar diorang dulu pastu patah balik ke Putrajaya untuk hantar wife. Berapa banyak petrol dan tol didermakan untuk tujuan ini !! Banyak okkk ! Kalau tak buat gitu , Zahra atau Qhaliff meraung dalam car seat tu. Aarizlak kalau letak dalam tu , kasi susu.. krohhhhh.. terus.. Kuat tidur dak ni.. Hahahaha..

Satu pengalaman yang pasti akan dirindukan bila anak akan dah besar nanti.

3 ulasan:

  1. Bak kata mertua PC..mak ada 4 anak..ada 4 pakej..hihi..setiap anak ada bagagian dan buku masing-masing..alhamdulillah :)

    BalasPadam
  2. Alhamdulillahh mudoh baso oghe klate kato hehhehe....

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.