Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 12 Januari 2016

Zahra ! Jangan menangis yer !!

Risau ! Serius aku risau... Akhirnya bawak jugak Zahra ke klinik untuk cucuk MMR setelah lewat beberapa bulan. Macam macam hal timbul setiap kali nak bawak dia.. Demam la.. Cirit birit laaa.. Dan , akhirnya dia sihat sejahtera.. 

Masa di klinik , Zahra ditimbang dan diukur ketinggian. Berat , 10.5kg dan tinggi 79cm. Berat ideal katanya.. Alhamdulillah.. Nurse tu sangat peramah. Tak banyak tanya kenapa dan mengapa lewat cucuk.. Dia buat je ujian pada Zahra.. Dan selesai ! Zahra macam tau je dah selesai dan terus ucap .. 

" Byeeeee... "

Gelak nurse tu.. " Haa.. kang acik cucuk , jangan nangis yer .. " 

Aku lak gelak sambil cium dahi Zahra.. Nurse tu suruh masuk bilk satu lagi.. Aku bersama wife serta Qhaliff , ke sana.. 

Tiba masanya..


Aku pulak yang gerun tengok jarum tu ! Hahahaha.. Nurse ajar aku camana nak pegang Zahra agar dia tak meronta. Dan , Zahra sedikit pun tak meronta. Siap tengok lagi ! Hahahaha.. Tau tau , dah selesai.. Tak nangis pon ! Respek nurse kat dia.. Mak dia pon terkejut. Ingatkan nangis.. 

Selesai cucuk.. Terus gi makan kat Ayer@8 .. Sampai umah , dia lena sampai ke senja.. Saja kasi dia tidur... Nyenyak ! 

Harap Zahra ok.. huhu .. 

Hadiahkan pada yang tersayang jam CATERPILLAR


Secara jujurnya , jam CATERPILLAR ni memang idaman ramai ! Hargaya , takde la mahal mana pon bagi aku. Er, memang tak mahal pon berbanding jam yang sekacak dan sekukuhnya ! Camana aku tau ? Sebab setiap kali aku lepak ngan kengkawan atau rakan blogger , mesti diorang akan tanya mengenai jam aku tu ! Aku terus bagi diorang cuba pakai dan ternyata mereka pon setuju dengan kata kata aku.. 




Ada banyak pilihan lagi di Fan Page #catwatchesmalaysia ! Seriusss wooo ! Sebab tu bila aku up gambar ni di Facebook , mesti ada kawan aku yang dah lama miliki jam ni.. dan menariknya ialah mereka dah ada bertahun lamanya berbanding aku yang baru je miliki  #catwatches ni  !  




Nak tengok lagi design yang ada ? Masuk je ke fan page  CAT WATCHES MALAYSIA

Ok ok... nak jugak ? Nak beli dengan harga diskaun ? Haaa... Aku bagi nak ? Heheheh.. 25% ! Amacam ? Ok la kan ?  Apa ? Camana caranya ? Mudah jerrrr... mudah sangat ! Ikut je syarat di bawah ni.. 
  1. Klik SINI
  2. Pastu print Voucher tu.. 
  3. Kat belakang tu ada nama premis terpilih yang korang boleh g beli jam CAT (sahaja ) 
  4. Jumlah diskaun tertetra di situ. Tak boleh ditukar dengan wang tunai yer .. 
  5. Voucher tu boleh digunakan sehingga 28hb  Februari 2016.
  6. Diskaun ni tak boleh keatas diskaun , tawaran mahupun promosi yang lain.. 
Tu jer ! Tak susah kan ? Apa lagi ! Cepatt.... sebelum terlambat ! 




Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI