Rabu, 27 Januari 2016

6 minggu dah kandungan !


Alhamdulillah.. Wife kata masa scan tu , dia nampak la 'denyutan'.. Aku tak masuk sebab kena tunggu dalam kereta. Parking enggak ada dong ! Penuh  aihhh kat Presint Diplomatik tuu.. Tapi tak kisah la.. Janji semua ok ! Kan ? 

Ada tanya aku.. nak anak lelaki atau perempuan ? Aku tak kisah.. Aku tanya Qhaliff , dia nak boy ! Nak ada geng la tuuu.. Huhuhhu.. Masak laa daddy kalau nak boy.. TOYS !!! Huhhhh..  Pengsan daddy pasni.. 

Zahra .. dia dah tak mengada dah.. makin ok ! Agaknya dah boleh terima hakikat kot ? InshaAllah.. Moga jadi kakak yang terbaik dan terbilang .. Jangan amik duit derma dari negara arab lak yer ! Haaa... 

Dan menariknya.. Tarikh jangkaan bersalin , sama dengan adik aku ! Dia pon mengandung gak.. Huhuhu.. Mak aku dapat cucu serentak bulan 9 nanti.. InshaAllah..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI