Selasa, 2 Februari 2016

Bila wife sakit pinggang..

Kul 1 pagi.. Aku baru pulang dari gym.. Dekat jer gym.. jalan kaki.. Bulan ni kena g fitkan badan sebab nak ke Taman Negara.. Aktiviti banyak kat sana.. Lasak lasak gitu.. Lama tak lasakkan diri.

" Bang , tolong urut pinggang.. Sakit.. ".

Aku yang masih belum hilang penat , terus picit picit pinggangnya.. Sapu minyak Pati Batook Ori , baru dia dapat tidur.. Dua hari sebelum tu , aku cirit birit. Salah makan apa pon tak tau la.. Perut mengeras semacam jer.. Angin ? Hurmm.. Aku sapu gak ngan minyak Pati Batook Ori ni.. Memang melegakan laa.. 


Sakit pinggang masa mengandung.. memang dialami oleh semua wanita ! Bukan mudah mengandung ni.. Perut boroi pon leh sakit pinggang apatah lagi mengandung kan ? Haaaa.. Tetiba terfikir.. Wife driving gi kerja.. Jalan jammed.. mesti pinggang sakit kan ? Alahai... 

Tiba-tiba ada mesej di Facebook.. Dia tanya aku camana nak mengiklankan atau mempromosikan produk buatan tangannya sendiri ! Wah.. menarik ! Tertanya gak apa produknya... dan belum sempat tanya , dia terangkan lagi.. 

" Maternity pillow / Nursing Pillow dan banyak lagi..Untuk baby dan ibu mengandung ." 

Wah.. menariknya !  Kemudian dia bagi contoh.. 






Katanya nanti dah siap , dia akan bagi by hand pada aku.. hehe... Alhamdulillah... Lega dengar ! Harap cepat la yer.. hehehe.. Baru la tak risau kalau wife memandu g kerja dan tengok dia tidur lena tiap malam.. 

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI