Isnin, 22 Februari 2016

Terlalu banyak cerita hendak diceritakan !


Tercapai hajat ! Cita cita terlaksana !! Terbukti segala apa yang aku impikan , menjadi kenyataan sedikit demi sedikit dan yang pastinya . mereka semua gembira bergelar blogger ! Bukanlah sesuatu yang mudah tetapi mereka berjaya buktikan... 

Taman negara menjadi saksi kegemilangan mereka.. Walaupun mereka sebenarnya dah lama pon berjaya tetapi ini adalah salah satu batu loncatan untuk mereka kembangkan hobi dan minat mereka..termasuk aku ! Tahukah korang yang kami ini saling tidak mengenali dan sekadar berbual di group whatsapp tetapi bila berjumpa... semua seperti dah kenal bertahun lamanya ! Segala pangkat dan kerjaya ditolak ke tepi dan hadir sebagai rakan blogger... Yer , terlalu banyak cerita nak diceritakan lagi nanti ! Hehehe.. Tunggu aku sampai di rumah , dan aku akan kongsikan segala pengalaman aku bersama rakan rakan lain di sana..  

Terbaik !! Esok , satu lagi kejayaan Kelab Blogger Ben Ashaari akan terukir... 

PeringatanIni adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI