Isnin, 18 April 2016

Hadiah harijadi wife..

 

Ok.. nak apa ?? Ni cerita awal tahun ari tu.. Dia sendiri mintak dan bulan 4 baru dapat ! Apa nak buat.. beli online ! Beli kat kedai , berganda mahal.. katanya ! Dia nak gak beli online.. Hurm , ok je laaa..

Dan 4 bulan menunggu.. hahahahaha.. Akhirnya, sampai jugak di dalam rumah ! Masalah kastam kata penjual online tu.. Tak kisah la.. Janji wujud dan sampai ke tangan ! Dari krikkkk krikkk krikkk , bunyinyaa..

image

Nyummm…nyummm ! Sekali iron , 6 pasang baju boleh jalan sekali guss ! Tu yang wife beria nak sangat !

image

Dan dia punya tapak..

image

Fuhh.. teringat kasut bola ! Heehehe.. wap air keluar ikut situ.. patut la leh iron beramai ramai sekali gus !

Harga ? Masa dia beli tu.. RM600.. Hari tu tengok kat kedai , harga beli kat situ dah lebih RM1500 ! Seingat aku laa… tak tau la kot salah tengok ke..

Best friends forever !

 

Sesekali mereka bergaduh… punca ? Hurmm… Bila mereka berbaik , terasa bagusnya dunia tanpa peperangan.. Aman !

image

image

Zahra memandang abang dia macam superhero dia ! Hahahaha.. Qhaliff memang seorang pelindung. Aku sendiri tak boleh marah adik dia.. Dia marah aku semula..

Tunggu adik dia sorang lagi lak.. camana penerimaan dua dua ni.. Tapi setakat ni , mereka tau yang mereka akan ada baby… Huhuh.. InshaAllah..

Dah masuk 5 bulan.. Gulp !

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI