Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 25 April 2016

Jubah Lelaki Moden

 

Baru-baru ni , team Kelab Blogger Ben Ashaari berpeluang bertemu dengan pemilik Jubah Lelaki Moden yang semakin popular di media sosial. Rekaan yang uniknya menjadi tarikan hingga ada yang meniru patternnya.. namun dia tak kisah pon !

Kali ni , dia bersedia dengan gaya terbaru.. Wah.. kacukan gitu ! Jubah Ip Man katanya.. hahaha.. Ok apa ?? Ada yang kata , takde identiti melayu.. Sejak bila jubah ada identiti melayu ? Kan ? Bagi aku la… jubah ni dah macam pakaian biasa.. Yelah , ada yang tak nak pakai jeans sendat , pakai la jubah.. Asalkan menutup aurat dan boleh bawa solat , dah la .. kan kan ?

image

image

Smart la kan ? Haaa.. Tu belum aku yang pakai ! Nasib baik dia tak bawak size aku.. kalau tak ??? Haaa.. Tak pasal pasal aku jadi model jubah hari tu.. Auwww..

Mana nak beli ? Nak jadi agen dropship ? Harga berapa ? Ok , okkkk.. sabarr ! Kita mulakan dengan..

OPEN DAY JUBAH LELAKI MODEN

Bagi mereka yang berminat untuk menjadi agen / dropship Jubah Lelaki Moden, dijemput datang ke butik kilang JUBAH LELAKI MODEN untuk melihat dan merasai sendiri koleksi jubah dan kurta sempena AIDILFITRI 2016.

Kadar keuntungan yang menarik bagi agen, bermula dari 20% sehingga 50% . Agen boleh mula membuat PRE-ORDER bermula 30 April 2016 dan stok dijangka tiba pada 1 Jun 2016.

Tarikh: 30 April & 1 Mei 2016

Masa: 10 pagi – 8 malam

Lokasi: Alam Avenue 2, Seksyen 16 Shah Alam

HARGA JUALAN

Harga jualan bagi koleksi jubah & kurta moden bermula dari RM 109 sehingga RM 229. Terdapat 3 koleksi jubah dengan 10 pilihan warna setiap koleksi, dan 1 koleksi kurta moden dengan 10 pilihan warna.

Jualan akan bermula pada 1 June 2016

Ok ? Paham dah ?? Okeh.. satu lagi nak kasi tauuu .. Sempena Aidilfitri , satu kolobrasi telah dibuat antara Jubah Lelaki Moden dengan Hafidz Roshdi.

Group 1 Hafidz 1Alyas & Eyfa 1

Arash 1

Amacam ? Cun kan ? Aku pon nak beli satu nanti.. Kain dia sedap wooo ! Tak mudah kedut gituuu…

Dah , dahhh .. set date.. jumpa kat sana nanti !

Gempak Superstar , rancangan sampah ???

 

image

Kali pertama aku tengok.. Aku ternganga ! Apa ni ?? Pelakon menyanyi dan dibuat secara langsung di kaca television yang berbayar ???  Jangan nak kata pulak , tak suka.. tengok la rancangan lain ! Eh , bayar tauuuu ! Maka ada hak untuk kritik ! Jangan longgokan rancangan sampah pada pelanggan anda !

Ok.. Tak kisah la .. ada yang sentap atau tak suka dengan komen aku ni.. tapi hakikatnya…  memang tak best ! Terlalu jauh dengan Gegar Vaganza..

image

Terlalu membosankan ! Ni kali pertama dan terakhir la aku tengok.. Dan aku ubah ke rancangan movie.. Layan The Negotiator ! Terus malam aku kembali berseri walaupun dah tengok 3-4 kali filem ni ! Ternyata jauh lebih menghiburkan dari Gempak Perasanstar !

Nasihat untuk sponsor.. buatlah rancangan yang kasi manfaat pada pelanggan anda .. bukan rancangan syok sendiri..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI