Ahad, 1 Mei 2016

Blogger ni , suka cerita artis mati je ke ?

 

image_thumb[3]

Terkedu aku bila dia kata gitu.. Bukan semua blogger tulis isu ngarut.. Tabur fitnah atau nak tulis pasal artis sana sini mati ! Walaupun bukan semua tapi cara dia cakap tu macam blogger ni , takde keje lain ! Huhhh.. Dia ni baca blog ke tak ? Ke baca part ‘artis mati’ jer ?? Banyak lagi menda dia leh highlightkan .. tapi nape kat buruk je dia nak cerita ?

Selepas kategori Blogger Pilihan diumumkan , aku bangun dan balik. Serius aku menyampah bila dia jadi pengacara.. Bukan sebab ni tapi sejak dia bangkitkan isu blogger di rancangan dia.. talk show apa tah.. tak best lak tu ! Huhhh.. ngan seluar ketat dia masa tu.. Huhh..

Buat Encik Pengacara , lain kali nak cakap sesuatu secara langsung tu.. hati hati laa.. Blogger skang ni banyak jer .. Tapi makin ramai dah tulis mengenai sesuatu yang amat sangat bermanfaat.. Rajin rajin la google ! Jangan rajin tengok Facebook jer.. Dan bukan dambakan LIKE tapi Trafik ! Yang dambakan Like tu , FanPage macam …

Hurm.. camana leh jadi pengacara pon , aku tak tau laa.. Baik panggil Nabil lagi bagus..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI