Isnin, 13 Jun 2016

Nasib baik ada SPINEED !


Bang… raya ni camana ? “
Hurm.. memikirkan nak pulang ke Kelantan untuk berhari raya , memang ‘memedihkan’ ! Kenapa ? Tak best ke ? Bukan pasal tak best tetapi nak harung jammed tu haa ! Sedangkan kalau tak jammed pon aku mesti 8 jam baru sampai. Ni kan pulak kalau jammed ! Mesti 12 jam ke atas punya laaa .. huhu..
Masalah aku bila harung jalan jammed ni ada dua. Mata cepat letih dan sakit belakang ! Hurmm.. Kesan dari ‘main besi’ dah terasa bila tua tua ni.. hehehe.. Maklumlah , amatur. Takde jurulatih ajar dengan cara betul. Tu jadi gitu..
Kemudian , ayah aku lak dok mengadu sakit belakang. Dia dah cecah 75 tahun usia. Kena banyak berehat dan baring. Kalau duduk saja saja pon , terasa sakit belakang..
Dan baru-baru ni , aku dapat satu mesej dari seorang rakan di Facebook. Eh , macam tau tau lak dia ni yang aku dok pikir pasal sakit belakang ni.. hehehehe..
Setelah berbual dengan dia , maka seperti yang dipersetujui , dia pon menghantar produk yang sesuai dengan masalah aku dan bapak aku tu !
Bila aku terima jer produk tu , aku terus kasi bapak aku pakai dulu. Kalau dia kata ok , memang ok la produk tu. Buat pengetahuan , bapak aku ni memang payah nak suka satu satu produk tu..Sebab tu aku kasi dia test dulu..
Kalau dia ok , baru aku test untuk aku lak ! Hehehehe..
image
image
Yer.. SPINEED ! Banyak testimoni di media sosial mengenai keberkesanan produk ni. Tu pasal aku setuju nak gunakan produk ni bila nak buat kerja di rumah dan juga memandu jauh terutama pulang berhari raya atau bila ada trip ke negeri lain..
image
Harga cuma RM90 jer. Apa kelebihan produk ni ??
  • Postur badan menarik.
    Melegakan sakit belakang.
    Nampak maco/sexy.
    Melancarkan peredaran darah.
    Kesan panjang(masa tua lebih sihat)
    Tiada side effect langsung dan selamat.
    Ringan dan selesa pada kulit

Apa yang best SPINEED INI ?


[] "STYRENE BUTADINE RUBBER" - Stirena- butadiena atau stirena -butadiena rubber ( SBR ) adalah keluarga getah sintetik yang diperolehi daripada stirena dan butadiena , Bahan-bahan ini mempunyai rintangan lelasan yang baik dan kestabilan penuaan yang baik apabila dilindungi oleh bahan tambahan. Pada tahun 2012 , lebih daripada 5.4 juta tan SBR telah diproses di seluruh dunia . MENJADIKAN PRODUK INI SANGAT TAHAN DAN BERKUALITI.


[] SPECIAL "RAD TAPE" DIDALAM BAJU - Iaitu sejenis plastik keras diseal kedalam kain bagi memastikan beban yng ditanggung berkurang. Sebab Itulah anda kurang letih ketika kerja dan melakukan aktiviti berat.
[] MUDAH LENTUR - kain yang lembut dan elastik memastikan badan anda ditarik lembut bg memastikan badan anda tidak bongkok , seterusnya memastikan postur anda lurus... Itulah ramai customer hilang sakit belakang dalam kadar segera.


[] TERDAPAT DALAM 3 VARIASI WARNA - Memberi pilihan kepada tuan , jika tuan minat hitam , biru dan putih . Mesti nampak cantik jika pakai dalam atau luar baju .Membuatkan anda ada pilihan .

[] 30 HARI JAMINAN - Dijamin satu-satunya brand yang berani memberi tukar baru dari HQ jika anda tidak berpuashati , kelebihannya anda tak perlu merisikokan duit anda pada product yang belum pasti boleh dengar masalah anda.


[] FREESIZE - Tak perlu anda risau jika berat badan bertambah atau berkurang dalam masa singkat ini dapat menjimatkan byk duit anda dr beli pelbagai saiz.


[] DESIGN YANG SIMPLE - Mudah bagi pengguna baru untuk menggunakanya , menjimatkan masa dan tenaga anda .


[] MEMPUNYAI PENGIKAT D BAHAGIAN PINGGANG - Menambah kelekatan kuat pada badan sterusnya membuatkan anda lebih selesa berdiri dan duduk.


[] PACKAGING MENARIK - Dijamin sangat cantik dan menarik , berbaloi baloi dengan harga yang korang transfer nanti.
image
image
image
Bila dah guna SPINEED ni , InshaAllah ..
  • Mengurangkan kesakitan dan membetulkan tulang belakang.
  • Perlahan-lahan ia menarik balik bahu , leher dan kepala kembali selari dengan tulang belakang.
  • Cirinya yang ringan membolehkan pemakai memakainya di dalam baju tanpa dikesan orang lain .
  • Membantu pembentukan postur badan yang sepatutnya.
  • Membantu anda lebih tinggi.
  • Dan Yang Paling Penting MEMASTIKAN anda berada postur yang betul.

Kesan dari Postur yang SALAH :
•Sakit kepala.
•Kadar pernafasan berkurangan.
•Keletihan/mudah lesu.
•Membuatkan anda nampak lebih tua .
•Sakit belakang.
•Sakit pinggang.
• Membuatkan anda MEMBONGKOK !!
image
Jenama : SPINEED
Syarikat: SAP SUPPORT SDN.BHD
Alamat: G-G07 PLAZA SURIA, JLN PJU 10/4C DAMANSARA DAMAI, 47830 PJ, SELANGOR
Facebook : sapsupportoriginal
IINSTAGRAM: sap_support
No Tel : 014 734 9478
Harga rm90
Cubalah.. Sekurang-kurangnya , kita berusaha menjaga bahagian belakang kita dari terlambat. Jangan dah kena , baru nak berubat.. Dan zaman sekarang ni ,tak kira usia dah sakit belakang. Maklumlah , aktiviti lasak kita tu tak tau bila beri kesan negatif pada tubuh badan kita. Sebaiknya jaga dari sekarang. InshaAllah.

Ingat senang ke bila lelaki jadi SURI RUMAH ??

 

image

Duduk rumah , jaga anak jer ! Biar je isteri yang bergaji besar tu , keluar bekerja ! Tu je kerja SURI RUMAH ??? Hurmmm.. Kalau gitu jer , mudah laaa ! Senang je jadi lelaki berbanding perempuan yang jadi SURI RUMAH !

Tak mudah kawan ! Lelaki tetap kena bagi nafkah pada keluarga. Tetap kena cari duit walaupun duduk di rumah ! Kalau harapkan dari bini punya gaji , memang melampau laaa.. Teruk la gitu ! Tak malu ke makan hasil bini jer ? Dengan tak berusaha cari duit , tapi asyik tunggu bini kasi.. Hurmm..

Aku.. berusaha juga setiap bulan. Ada job skit skit untuk cover hutang piutang pon dah syukur sangat. Nak harap duit BRIM atau bantuan Zakat , memang tak dapat la.. Tak layak gitu ! Lagi pun , aku muda lagi. Kena berusaha tingkatkan ekonomi keluarga. Tahun depan , anak dah bertambah dan si abang pon dah nak sekolah ! Hurmm..

Nak tak nak.. kena keluar juga cari duit. Apa saja kerja.. asalkan ada duit. Heeee.. Jangan yang haram dah laa !

image

image image

Seharian bekerja… penat ! Tersadai.. Kena pulak bulan puasa. Huhu.. memang tersa sangat laaa…

Balik rumah , sambung layan anak !

image

Bila dah bergelar suami dan ayah ni , maka… tanggungjawab perlu dipikul sepenuhnya ! Jangan sedap nak jadi suami jer tapi ayah tak nak !

Hurmm..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI