Sabtu, 25 Jun 2016

Shopping raya untuk anak anak di MotherCare, KLCC !

 

Alhamdulillah.. selesai ! Ari tu dah beli baju melayu untuk diorang.. Zahra baju kurung. Sedondon gituuu.. hehehe.. Hari ni , ke Mothercare di KLCC. Tempat kegemaran aku untuk membeli belah selain Alamanda. Kena gi awal pagi.. parking banyak.. Selepas jam 12 tengahari , memang payah dah nak cari parking.. Huhuhuh..

Naik tingkat 2.. terus g Mothercare. Tak singgah dah tempat lain.. hehehehe.. Nak cepat sebelum pengunjung makin bertambah ramai.. Letih nak tengok orang.. ahaha..

Masuk Mothercare.. Fuhhh ! Tengah SALE gituuu !

image

image

image 

Terlalu banyak pilihan pakaian di sini. Sampai tak tau nak pilih apa dah.. Huhuhuh.. Baju di Mothercare ni memang dah jad pilihan aku dan wife untuk anak anak bila nak nampak smart.. hehehe.. dan cun ! Bukan apa , baju MotherCare ni tahan lama. Cam baju Qhaliff.. dah turun ke Zahra dan tak lama lagi , boleh bagi kat adik no 3 dan seterusnya.. eh ???

Hari ni , semua dapat termasuk untuk newborn sekali . Alhamdulillah.. Rezeki anak anak.. Huhuhu..

image

Untuk si abang , Muhammad Qhaliff Iman

image

Untuk si adik , Zahra Nur Iman

image

Untuk bakal si hero.. inshaAllah.. Muhammad xxxxx Iman ?

Happy semua ! Balik rumah , terus nak pakai terutamanya kasut !Aku sabarkan mereka.. Tapi cubaan gagal.. dapat pakai kasut baru pon jadilahhhhhh.. Berlari sana sini terus diorang ! Huhuhuh.. Taknak bukak dah ! Selesa la tuuu..

Alhamdulillah.. daddy leh tenang buat sementara.. huhu.. Pasni tunggu si hero lak keluar.. pastu daddy sibuk balik.. InshaAllah.. Doa doakan yer.. Terima kasih..

Tunggu apa lagi ? Yang berduit tu , rajin rajin jejak kaki ke Mothercare.. heee..

IG: MothercareMalaysia

FB : Mothercare Malaysia

Web : www.mothercare.com.my

Membeli untuk membantu mereka !


Aku dapat message di Facebook…
“ Assalamualaikum en ben Salam Jumaat. Salam Ramadhan .Selamat Berpuasa. Akak doakan semoga En Ben sekeluarga diberikan kesihatan yg baik,dianugerahkan usia yg berkat,dan sentiasa brd dlm rahmat dn lindungan Allah Taala.Amin.
En.Ben , kak harap sgt jika dapat promosikan jualan kak sempena nak raya ni..Serunding daging,serunding ayam, serunding ikan, crunchy mini popia dan crunchy mini karipap,popia simpul..
En Ben, anak kak yang sulung..Alhamdulillah dapat 9A dlm SPM.. Sekarang sedang  sambung belajar asasi sains di UITM Dengkil , Selangor. Bercita cita nak sambung asasi Sains Hayat Perubatan.. Baru masuk  dan belum dapat lagi elaun. Buku2 mahal juga ya.. Voucher buku pun tak dapat2 lagi... Kak bukan minta bantuan kewangan tapi melalui pembelian jualan kak..
Terima kasih..Kak pohon maaf sebab menganggu.. “
Aku masuk Facebook kak Alia Haryani. Dan memang dia sedang promote produk produk yang dia jual untuk mencari wang seperti yang dia perkatakan.. Sebenarnya , ini bukanlah kali pertama aku masuk Facebook dia.. Sememangnya dia dah memang dikenali oleh orang orang tertentu..
image
imageimage
Ok.. dah tengok ? Teringin nak membantu akak Alia dan anak anaknya ? Sila beli serunding dan sebagainya , yang dia jual ! Dia bukan mengemis yer.. Dia meniaga…
Satu coretan di Timeline dia ..
“ Rintihan aiman pada mama..."Mama janganla kuat sangat buat kerja..Mama kenala rehat juga..Mama tu bukannya sihat pun..Aiman pun bukannya ada sape2 selain mama..Sentimental pula Aiman ni..
Terkedu juga seketika..terasa sebak...Mama cepat2 bangun cuba sembunyikan wajah ....Ya Aiman ....Kita semua ni hanya pinjaman...Doakanlah agar mama dapat membesarkan anak anak mama...Diberikan kesihatan yang baik dan kesembuhan.amin.
Apa yang berlaku..pemergian ayahandanya...walau tidak dibesarkan oleh ayah ...tapi hati seorang anak kan...Aiman tetap terasa kehilangan... “
Jika nak order atau buat tempahan boleh pm atau message akak Alia di 012 921 8016..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI