Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 26 November 2016

Blogger dikejarkan ke hospital sewaktu melancong di Phuket.

 

Alhamdulillah.. Team Kembara KBBA9 semalam dahsampai ke Patong Beach , Phuket  dan kini berada di  Krabi. Seronok diorang berjalan jalan. Amboiii.. tengok gambar memasing , beria senyum memasing. Huhuh..

image

image

image

Tapi aku dikhabarkan oleh ketua team Kembara KBBA9 , salah seorang blogger tidak sihat semalam dan terpaksa dikejarkan ke hospital. Nasib baik agen travel yang menguruskan mereka , telah membantu mereka dan Alhamdulillah , blogger tu telah kembali sihat dan ceria.. Huhuh.. Tak sabar nak redah lagi dengarnya.. Hee..

Bayangkan jika mereka yang tiada pengalaman di sana , tiba tiba jadi kes cam ni ! Kalau dah tau selok belok kawasan tu ok la.. Kalau tak tau ? Silap silap mau kena kencing lagi kat sana !

Ditambah lagi , setiap pakej trip diorang ambik melalui agensi travel , Ayden Averroes Travel ni , masing masing ‘dibekalkan’ dengan travel insuran. Semua diuruskan oleh mereka. Tak payah pening pening.. 

Sebab tu pilih agen travel yang berpengalaman dan pantas membuat tindakan bila berlaku satu satu kes atau isu.. kan kan ?

Pasni ada trip Kembara KBBA9 ke Perth dan Seoul jugak.. Bali pon hado ! Heeee… Nak ikut ? Cepat cepat la join kitorang..

Nak tau lebih lanjut pakej pakej travel yang murah tapi berbaloi , boleh tengok di ..

Fb page: Ayden Averroes Travel
Ig: @aydenaverroes_travel
Pakej Murah-Murah Kak Joyah : @pakejmurahmurahkakjoyah

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI