Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 12 Disember 2016

ANMUM ESSENTIAL tanpa gula tambahan untuk si kecil kita..

 

Daddy, nak susuuu botol.. “.

Ada dua anak.. dua dua akan mintak susu sebelum tidur dan juga selepas mandi. Sejak dulu lagi wife beli susu Anmum Essential untuk mereka selepas putus susu badan. Mereka ok jer dengan Anmum. Takda masalah dan bagi aku, Anmum dah diterima berjuta juta kanak kanak di seluruh dunia.

image

Pernah juga nak tukar ke susu jenama lain tetapi… hurmmm.. Wife ada belikan susu coklat untuk Qhaliff. Saja tukar selera. Kot kot la dia boring dah minum susu yang sama.. kan kan ?

Ada satu hari tu , aku bancuhkan mereka susu. Ada la tertumpah sedikit susu tepung dan aku plan nak bersihkan selepas siap bancuhkan nanti. Tetapi ada sesuatu yang berlaku yang membuatkan aku terbeliak bijik mata ! Tak sampai 5 minit , sekumpulan semut hitam yang halus dah ‘menyerang ‘ tumpahan susu tepung tersebut ! Aku terbeliak. Aku terus bancuh susu coklat tersebut dan minum. Aduh !!! Manisnyaaa !!!

Sejak tu , kekal je dengan Anmum Essential. Sebab apa ???? TIADA GULA TAMBAHAN ! Camana nak kesan ?? Boleh baca entri aku yang lepas Pentingnya ANMUM ESSENTIAL pada anak kita !

image

Jom tonton video ni dan sama sama kita lakukan sedikit kajian terhadap susu formula yang kita berikan pada anak anak kita… demi masa depan mereka jugak , kan !

Betul jugak kan ? Kita beria nak kasi yang terbaik pada anak anak tapi terlupa nak merasainya dahulu. Main beli je apa yang dipromote pada kita dan beria iklan tu kata bagus.. tapi terlupa kita yang ramai kanak kanak terdedah dengan diabetis ! Kesian diorang kan ? Huhu…

Bagi yang belum pernah mencuba Anmum Essential dan berminat nak mencubanya tapi takut anak tak nak.. Heee.. jangan risau ! Korang boleh cuba trial pack dulu.. Request jer free sample di ANMUM FREE SAMPLE. Bila dah cuba jangan lupa post di media sosial dan hastag , #whatsinthemilk #anmumessential #noaddedsugar.

Jangan tunggu tunggu lagi.. Berikan yang terbaik untuk anak anak kita !

image

Terima kasih kerana sudi luangkan masa membaca !

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI