Khamis, 22 Disember 2016

Hanya dengan selfie , anda boleh menang hadiah lumayan !


Sebelum aku bagitau cara-caranya , aku nak bagitau korang yang kaki shopping dan kaki beli tingkap di Kuala Lumpur ni nanti akan ada satu lagi pusat membeli belah yang bakal panassss !
MyTOWN Shopping Centre nama diberi dan bangunan ini bersambung dengan IKEA Cheras. Pusat membeli belah ini dijangka akan dirasmikan pada awal tahun 2017.
Berbalik pada pertandingan selfie  ini yang dianjurkan oleh MyTOWN Shopping Centre dan menawarkan hadiah-hadiah lumayan bernilai RM10 ribu untuk dimenangi. Caranya mudah jer.
image
Panduan:
  1. Kemudian klik  “Join Now”. Baca arahan seterusnya untuk fahami langkah seterusnya untuk elakkan salah faham.
  2. Dan diikuti dengan klik  “Start
  3. Pastikan login dengan akaun peribadi Facebook anda sendiri
  4. Upload gambar sedia atau snap yang terbaru dengan mengunakan kamera phone atau webcam anda dan sila tambah elemen ‘goose’ pada gambar tersebut.
  5. Siap ? Klik ‘Submit’.
  6. Kemudian share ke Facebook anda dengan jangan lupa gunakan #GOOSEYSELFIE
Siap ! Tu je.. Bukan susah pon , kan ? Dan setiap minggu 10 pemenang akan dipilih ! Harap harap aku menang ! Hahahaha.. Nak try gak aku wehhh.. Rugi la tak try !
Jangan lupa , sila ajak kawan kawan korang join sama pertandingan selfie #GOOSEYSELFIE yang dianjurkan oleh MyTOWN Shopping Centre
image
#GOOSEYSELFIE

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI