Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 29 Januari 2017

Gila My Little Pony !

 

Zahra.. kalau nampak apa je menda yang ada gambar kuda unicorn tu , dia memang akan menjerit ! Kalau tengah makan ke.. tengah menangis ke.. boleh stop , dan berlari ke arahya. Tak pernah aku tenngok dia ‘meroyan’ tahap gitu !

Dia nak , dia nakkkk gak ! Memang akan aku beli gak la.. Anak dara sorang jer. Dia tak kisah permainan lain tapi bab Pony ni , dia takkan mengalah !

image

Baju tidur.. gaun ! Kalau pakai malam tadi , siangnya masa mandi.. dia letak elok elok kat satu tempat pastu nak pakai balik ! Beria tak nak kasi basuh. Nak tak nak , amik air .. buat buat tercurah ! Dia takkan pakai baju basah ! Baru dia lepaska.. huhu..

Skang ni tengah cari kedai jual baju baju Pony. Dengar kata kat Parkson , Sogo ada jual. Nanti nak cari..

1 komen :

Dura Norell berkata... [Reply to comment]

my little poney ni memang comey-comey je toys nya. sebab tu ramai gegirl suka :)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI