Gila My Little Pony !

 

Zahra.. kalau nampak apa je menda yang ada gambar kuda unicorn tu , dia memang akan menjerit ! Kalau tengah makan ke.. tengah menangis ke.. boleh stop , dan berlari ke arahya. Tak pernah aku tenngok dia ‘meroyan’ tahap gitu !

Dia nak , dia nakkkk gak ! Memang akan aku beli gak la.. Anak dara sorang jer. Dia tak kisah permainan lain tapi bab Pony ni , dia takkan mengalah !

image

Baju tidur.. gaun ! Kalau pakai malam tadi , siangnya masa mandi.. dia letak elok elok kat satu tempat pastu nak pakai balik ! Beria tak nak kasi basuh. Nak tak nak , amik air .. buat buat tercurah ! Dia takkan pakai baju basah ! Baru dia lepaska.. huhu..

Skang ni tengah cari kedai jual baju baju Pony. Dengar kata kat Parkson , Sogo ada jual. Nanti nak cari..

1 ulasan:

  1. my little poney ni memang comey-comey je toys nya. sebab tu ramai gegirl suka :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009