Semakin bikin aku geram sama dia !

 

4 bulan lebih dah usia dia. Banyak akal dan banyak songeh ! Dan pandai menarik perhatian mak bapak dia ! Nak kena ada di sisi senantiasa

image

image

Senang sangat nak jaga dia. Kuat susu.. dan kuat teriak. Menariknya , baju seluar dia skang.. kena pakai abang dia punya yang berusia 6 bulan ! 4 bulan punya pakaian , tak muat ! Aku rasa dia akan lebih tinggi dari aku nanti ni..

Hurm… tak tau la nanti camana perangai dia bila 1 tahun. Abang dia , satu tahun cam baby. Akak dia 1 tahun dah macam makcik makcik.. Dia ni ? Hurmm…

7 ulasan:

  1. Alhamdulillah Aariz membesar dengan sihat..

    BalasPadam
  2. kejap jer dah 4 bulan, comel sangat dia!

    BalasPadam
  3. anak no.3 memang adorable..eh? hehehe

    BalasPadam
  4. haha...macam makchik-makchik..bukan makchik, princesss..ahaks..

    BalasPadam
  5. Macam-macam kerenah anak-anak. Layan aje mereka dengan sebaiknya.

    BalasPadam
  6. anak kita pun baru 4 bulan..tapi org kata dh macam 5-6 bulan..baju byak dh ngam2 je..

    BalasPadam
  7. Memang seronok jaga baby :) walaupun ada yang banyak ragam.. tapi itulah pengalaman dan kenangan kita bila depa dah besar nanti :)

    BalasPadam

Entri Pilihan !

Sebak melihat mereka gembira dapat cermin mata dari Eyes Smart Group , Sungei Wang.

Aku 'berkawan' dengan founder Pusat Jagaan Rumah Amal Titian Baiti Al-Jannah lama dah. Dah hampir 7 tahun atau lebih kot. Statusny...

Dikuasakan oleh Blogger.