Jumaat, 17 Februari 2017

Berpuashatikah aku dengan GENKI PANTS ?

 

Dalam entri aku yang lepas , Mencuba Genki Pants setelah kecewa dengan yang lain ! , aku berpuashati dengan ketahanannya terutama dengan Zahra.. lebih 6 jam dia pakai dari tengah malam hingga ke jam 10 pagi.. tiada langsung dia bangun tidur dan kejut aku bagitau dia kebocoran ! Huhuh.. Nyenyak..

Hari ni , kali ke dua aku beli GENKI PANTS untuk dia. Agak susah jugak nak jumpa GENKI PANTS ni. Ramai kawan kawan di Facebook juga bertanya mengenainya dan ada yang membeli secara online. Aku lak , beli dia AEON jer..

image

Harga ? Aku beli ni dalam RM31. Tengah ada sale rasanya di AEON tapi XXXX yang biasa aku beli , mahal la pulak.. Jap murah jap mahal si XXXX ni..

Nanti nak tukar lak si Aariz guna GENKI ni. Skang dok pon asik nampak mengelembung jer.. Huhuh.. walhal tak sampai berapa jam pakai ! Humm..

4 komen :

ZULHILMI TEMPOYAK berkata... [Reply to comment]

nanti nk cuba pakai genki ni la.
selesa x abg Ben pakai? hehehehe

Muhammad Khairuddin Lim berkata... [Reply to comment]

nice sharing

mas saari berkata... [Reply to comment]

Pernah dapat sampel percuma Genki Pants ni, pakaikan kat anak memang puashati. Tahan lama dan tak bocor. Tapi anak dah tak pakai diapers sekarang, next baby bolehlah guna Genki. Hehehee!

Ady Mifarizki berkata... [Reply to comment]

Asslamu'alaikum. Bang, terimakasih atas review abang untuk product tu. la.. tapi kat sini product with the same brand tak dapat jupe la huhuh... but sokay, nak try other product maybe. Nice to see you bang, best wish from INA, mohon bantuan ya bang nak up postingan saya ni, buka di Wdec Cream Review, and Testimoni Krim Wdec, dua post tu yang baru kami upkan. Terimakasih ka. Kalau sempat singgahlah balik ke tempat kami. hehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI