Jumaat, 17 Februari 2017

JOHN WICK 2 : Jangan tonton jika…

 

image

Jika korang tak pernah tengok JOHN WICK , maka akan terpinga pingalah bila tonton JOHN WICK 2 dan menganggap cerita ni sebagai cerita tembak sana sini memanjang !

Tapi bila tengok kedua dua ni , pastinya akan terimbas kembali kepada filem MATRIX ! Fuhhh, legend punya cerita ! Sayangnya si Keanu tak cunkan badan dia dalam filem JOHN WICK 2 ni. Kalau tidak pastinya , lebih gempak punya laa.. hahahaha .

Secara keseluruhan , aku amat sangat berpuashati dengan JOHN WICK 2 dan tak sabar menanti sambungan JOHN WICK 3. Jangan risau ! Korang pasti akan berpuashati punya dengan JOHN WICK 2 ni..

Ceritanya mengisahkan… ala , boring la pulak nak berkisar kisar ni kan ? Tapi yang tak pernah tonton , si JOHN WICK ni adalah pembunuh upahan bertaraf antarabangsa gitu.. kalau dia bersara , aku nak amik la watak dia ni… hahahah.. part berjalan je pun dah cukup la..

Ok , okkk.. Sila gi tonton ! Berbaloi ! 9/10. Kalau badan dia cun , aku  kasi 10/10 ! Hahahaha..

image

5 komen :

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Yup kalau tgk john wick 1 dulu akan lebih paham kenapa & mengapa, esp bab hotel the Continental & rules hidup assassins. Mmg best!

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Tunggu part 3..adakah JW dapat selamatkan diri daripada dibunuh sebagai hukuman..atau sebaliknya..penuh aksi.

Nurfaezah Abdullah berkata... [Reply to comment]

yang first sudah pernah tengok hehe

Budak Buzy berkata... [Reply to comment]

saya suka filem john wick ni. tak guna stuntman. keanu buat stunt sendiri

mas saari berkata... [Reply to comment]

Memang best John Wick tapi yang 2 ni tak berkesempatan tengok lagi.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI