Ahad, 5 Februari 2017

Kegilaannya membuatkan hampir aku turut gila !

 

Hurmmm… Letih gini aih ! Pantang nampak MLP , dia menjerit ! Tapi dia tak nak pon. Teruja je bila nampak. Contoh macam er…haa.. Cadar ! Tadi kat Alamanda , dia nampak cadar katil My Little Pony.. terus dia berlari dapatkannya. Tapi pastu dia berlalu pergi la.. Tak amik pon.

Kemudian lalu di tempat mainan.. Dia tak heran pon melainkan bila aku offer kat dia ! Haaa ! Sungguh suka la diaaa.. Aku offer dia beg My Little Pony. Terus dia pakai. Tak sempat nak kata apa dah..

image

image

Pastu wife lak tunjuk sesuatu yang aku rasa memang dia akan suka punyalahhh.. memang akan buat dia rajin ke bilik air ! Dan tepat jangkaan aku.. sampai rumah , sibuk nak mandi !

Dan lepas mandi , dia usung bawak keluar dari bilik air. Dia dah jatuh cinta dahhhhh !

image

Sampai ke kedai makan dia bawak !

image

Aku nak kata apa lagi ??? Jangan kasi tumpah dalam kereta baru aku tu dahhhh.. Kalau dah start kotor , aku malas nak jaga dahhhh ! Huhuhuh.. Nasib baik dia pandai jaga.. heheeee..

Dan memang sangat bernasib baik la.. dia bawak sabun mandian tu.. dia berak dan leh guna untuk cuci.. heheheeee…

Oh ya , bagi mereka yang tercari cara untuk merawat ekzema pada bayi dan psoriasis serta mereka yang punya ekzema , bolehlah baca di entri Cara Merawat Penyakit Kulit Ekzema Pada Bayi & Psoriasis ini.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI