Qhaliff guna Movida Pomade !

 

Sian tengok dia gi tadika hari hari , rambut kering. Aku ada la letak aku punya minyak rambut tapi cam tak kena dengan dia lagi. Kebetulan , ada kawan mintak aku promote satu brand pomade yang mana ramai kawan kawan blogger dah promote dan beri komen positif.

Yer.. aku gunakan pada rambut Qhaliff ketika Hari Keluarga #KBBA9 di De Rhu Beach Resort , Sabtu lepas. Ternyata dia suka sangat. Siap bergaya depan cermin lagi.

image

Gambar dia tanpa guna minyak / gel rambut

Aku try gak kat rambut aku yang baru nak tumbuh secara berjemaah ni.. hehe.. tapi tak beberapa kena lagi. Tunggu panjang sikit , confirm dapat lawan rambut Qhaliff walaupun aku bakal tewas !

Bagusnya.. Movide Pomade ni tak melekit bila digunakan pada rambut Qhaliff. Dan bila basuh , terus hilang. Tak payah bershampoo gitu !

image

Satu lagi yang bagusnya ialah.. bau yang wangi. Suka dia bau terutama yang blue tuuu.. heee.. Aku suka dua dua punya bau ! Ada banyak pilihan kalau korang berminat !

 

image

image

Harga , RM30 ! Haaa..ok la kan ? Rambut bergaya perlukan pengorbanan kecil.. Hahaha.. Jangan kedekut untuk bergaya ! Biar bergaya baru kaya ! Heeee.

Dan Qhaliff tak sabar nak gi sekolah dengan gaya rambut baru !

Bagi yang berminat nak beli , sila hubungi Hezlee di 014 613 6232

4 ulasan:

  1. Qhaliff dah pandai bergaya dah sekarang...hihihi.

    BalasPadam
  2. Akiff pun sama pakai pomade movida... problem aku kalau pakai g skolah die xnak pakai helmet sbb takut rosak... hahaha... sbb aku hntar die g tadika naik moto jer..

    BalasPadam
  3. Si kembar ni dok mintak nak pakai pomade gak, tapi i tak bagi sbb risau susah nak cuci nanti. Tapi kalau yg senang cuci camni boleh laa try kot

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI