Terasa lega dapat berbakti sebagai BLOGGER !

 

Tak sangka.. dengan jawatan kecil tak berpangkat dan berSocso mahupun ada EPF ni , aku dan rakan rakan dapat memberikan sumbangan pada masyarakat dan negara.

Bermula dengan Aman Palestin , kemudian dengan Lembaga Zakat Selangor disusuli dengan Agensi Anti Dadah Kebangsaan ! Walaupun peranan amatlah kecil namun aku dan rakan rakan membuktikan kami bukanlah sekadar blogger bercerita kosong di depan komputer ! Kami bukanlah keyboard warrior ! Bukan juga tin kosong !

image

image

image

Yang aku tak sangka, jodoh aku dengan AADK. Aku pernah menerima tawaran sebagai Penolong Pegawai AADK satu tika dulu tapi terpaksa menolak atas faktor faktor tertentu. Walaupun tidak dapat berkhidmat bersama mereka , namun aku ada ‘bau bau bacang’ dengan mereka juga akhirnya.. hehehee.. Alhamdulillah. Sapa sangka kan ?

InshaAllah.. selepas ni , ada satu lagi jabatan kerajaan berminat nak bekerjasama dengan kami , #KBBA9.

7 ulasan:

  1. Alhamdulillah...syukur,,tahniah Abg Ben...dan Semua ahli KBBA9.

    BalasPadam
  2. Tahniah KBBA9! Bangga jadi sebahagian darinya.

    BalasPadam
  3. TAHNIAH KELAB BLOGGER BEN ASHAARI....sama-samalah kita berkhidmat...membanteras dadah bukan hanya tanggungjawab AADK semata2 kan..

    BalasPadam

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.