Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 5 Mac 2017

Aariz dah mula makan...

Fuhhhh.. Tak payah ajar! Beria dia tarik tangan kita. Bersungguh la nak makan..huhu..macam abang kakak dia dulu laaa. Tapi skang susah dah nak makan. Adehhh..

Untuk permulaan ni, mak dia kasi makan carrot. Dia blend sampai hancur.. Hahahaa.. Pastu suap. Dia punya berselera macam dapat chicken chop gitu. Siap kena tambah.. Huhu..

Patut la seminggu lepas susu tak pernah cukup untuk dia.. Dah kena makan! Susu je tak cukup. Ditambah dgn size badan dia yang aku rasa akan jadi besar dan tinggi.. Maka kena makan banyak la kot?? Heeee..

Esok, nak kena bawa lebih makanan ke rumah mak aku. Anak buah yang lahir sehari lebih awal pon dah mula makan.. Boleh la makan sama sama.. Esok ada meeting ngan artis.. Aummm. Nak jd blogger hiburan lak la pasni..

Baca entri Tanda-tanda Aariz dah bersedia untuk makan !

4 komen :

Anum Abdullah berkata... [Reply to comment]

wuwuwuwuwuwuwu...meeting ngan artis..

ساريده سنين berkata... [Reply to comment]

comel nye Aariz...sedapnyeee makan...

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Tgk video aariz di IG...beria dia makan ben...syoknya!

mas saari berkata... [Reply to comment]

Wahhh bestnya Aariz dah pandai makan, lepas ni makin bambam lah dia.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI